Ζήσε έναν Νοέμβριο γεμάτο πολιτισμό στον Άλιμο – Αναλυτικά το πρόγραμμα




Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου με πρόεδρο τον Χρυσόστομο Αγγελόπουλο και αντιπρόεδρο τον Νίκο Αλβανό υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη έχει θέσει για ακόμη μία φορά υψηλά τον πήχη πολιτισμού στην πόλη.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν τα δρώμενα που διεξάγονται  στη θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν”  στον Άλιμο παρέχοντας στους κατοίκους δωρεάν πρόσβαση, ενώ ποικίλουν ως προς το είδος τους και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες που επιθυμούν να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Η γνωστή ψυχολόγος και συγγραφέας ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ θα δώσει δύο δωρεάν διαλέξεις στις 29/10 και στις 5/11 στη  στις 19:00.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου οι κάτοικοι του Αλίμου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την θεατρική παράσταση “Ο επιθεωρητής έρχεται” στις 20:30.

Tην Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Αλιμιώτης ποιητής Τάκης Τάγκαλος θα παρουσιάσει την νέα του συλλογή “Μυσταγωγία Στιγμών” στις 19:00.

 

ΔΙΑΛΕΞΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΑΜΟΥΡΗΣ, PH.D. Προσπάθησες να κάνεις σχέσεις και δυσκολεύτηκες. Απέτυχες και ξαναπροσπάθησες. Ορισμένες φορές ίσως και να θέλεις να τα παρατήσεις. Τι σε δυσκολεύει τόσο;  Ο μαθηματικός και θετικός ψυχολόγος Δημήτρης Φλαμούρης PhD, συγγραφέας του best seller βιβλίου Ψυχο-λογικές Σχέσεις, θα διαφωτίσει την πρακτική και ανθρώπινη πλευρά των σχέσεων.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ

Στην εκπαιδευτική δράση για τον κύκλο του ψωμιού, της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος, τα παιδιά αναζητούν τη γλύκα στα παραμύθια. Ζυμώνουν το δικό τους ψωμάκι και συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Σωστή Στάση Στο Γραφείο Ελάτε να μάθουμε το μυστικό της σωστής στάσης καθώς και σύντομες αλλά αποδοτικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τις επιπτώσεις της πολύωρης ακινησίας μέσα σε λίγα λεπτά. Εισηγήτρια: Εριφίλη Νικολακοπούλου ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Εισηγητές:
Νιόβη Σαχινιάν
(Ναυαγοσώστρια)
Νεκτάριος Κόσσυβας
(Παιδίατρος) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Καθημερινά 10:00-15:00 | 210 98 33 399 | [email protected]

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.