Θεοφάνης Νικολόπουλος: Ο 98χρονος αρχηγός των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων και τα 35 χρόνια λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Αγίου Δημητρίου, που διοργάνωσε το Τμήμα Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου, βραβεύθηκε ως το γηραιότερο μέλος ο Θεοφάνης Νικολόπουλος, ηλικίας 98 ετών παρακαλώ με μυαλό ξυράφι! Πες μας το μυστικό παππού Θεοφάνη…

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Απόψε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Στρογγυλού ο Δήμος μας γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης ηλικίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Με τη συμπλήρωση των 35 χρόνων προσφοράς από τα ΚΑΠΗ, που εντάσσονται στο Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας, τιμήθηκαν δύο μέλη των ΚΑΠΗ μας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά και το αρχαιότερο μέλος. Επίσης, 6 εργαζόμενες που συνταξιοδοτήθηκαν μετά από μακρόχρονη προσφορά στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Ακόμη, τιμήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Παντελής Ειρηνάκης, (Pantelis Eirinakis), για τη στήριξη των ΚΑΠΗ στη 12ετή θητεία του και στο πρόσωπό του, όπως κι ο ίδιος τόνισε, τιμήθηκαν τόσο οι αείμνηστοι Δήμαρχοι, Βασιλική Βερικάκη και Νικόλαος Λαζαρόπουλος, όσο και όλες οι δημοτικές παρατάξεις που διαχρονικά στήριξαν τα προγράμματα του Δήμου για την 3η ηλικία. Την παράσταση έκλεψε η πολυπληθής χορωδία που μας συγκίνησε τραγουδώντας Χατζηδάκι. Το κλείσιμο της ζεστής βραδιάς ανέλαβε ο Παντελής Αμπαζής, που ξεσήκωσε το κοινό με την ορχήστρα του!
Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους εργάστηκαν για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά κυρίως τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές, τα δραστήρια μέλη των 5 ΚΑΠΗ μας, που μας δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής, με την ενέργεια, τη δημιουργικότητα και την αλληλεγγύη τους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.