Ολοκληρώθηκαν τα «Μουσικά και θεατρικά ταξίδια» στη Γλυφάδα




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2672016 25152 μμ.bmp

Μπροστά σε περισσότερους από 2.000 θεατές έπεσε η «αυλαία» των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας και το Κ.Α.Π.ΠΑ τον Ιούλιο. Η Ελένη Δήμου και ο Θάνος Ολύμπιος έδωσαν μια ξεχωριστή συναυλία, με παλιά και νέα τραγούδια, από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2672016 25134 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2672016 25100 μμ.bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2672016 25212 μμ.bmp

Τα «Mουσικά και θεατρικά ταξίδια» απόλαυσαν οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, που είδαν αγαπημένους καλλιτέχνες και γνωστές θεατρικές παραστάσεις. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους.

 Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τους πολίτες που αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και δεσμεύθηκε να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί η πολιτιστική ατζέντα του Δήμου Γλυφάδας.

 Παράλληλα, και μέχρι τον Σεπτέμβριο, συνεχίζεται το «Σινεμά ο Παράδεισος», οι βραδιές υπαίθριου δωρεάν κινηματογράφου που προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών έχει αναρτηθεί εδώ:  

 http://www.glyfada.gr/appdata/documents/%F0%F1%FC%E3%F1%E1%EC%EC%E1_%F3%E9%ED%E5%EC%DC.pdf

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.