Καλό ταξίδι Μάριε…




deleva

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία 60 ετών ο γνωστός Αλιμιώτης και στέλεχος επί σειρά ετών της διοίκησης του Α.Ο.Τ Αλίμου, Μάριος Δελεβάντε.

Ο Μάριος Δελεβάντε τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Ήταν γέννημα – θρέμμα του Άνω Καλαμακίου και ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας των Τραχώνων που σαν γενικός γραμματέας ευτύχησε να ζήσει την άνοδο της ομάδας του στη Β΄Εθνική, πριν από δύο χρόνια. “Έφυγε” την ώρα που η αγαπημένη του ομάδα έπαιζε στην έδρα της, με τον ΟΦΗ.

Η διοίκηση του Α.Ο.Τ ΑΛΙΜΟΥ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Mε ανείπωτη συγκίνηση και στενοχώρια ο αθλητικός και μη κόσμος του Αλίμου πληροφορήθηκε κατά η διάρκεια του αγώνα Α.Ο.Τ ΑΛΙΜΟΥ- ΟΦΗ, τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού του μέλους, του Μάριου Δελεβάντε.

Υπήρξε επί σειρά ετών φίλαθλος και εξέχον στέλεχος πολλών Διοικήσεων του Συλλόγου σε σημείο να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Ομάδας.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο.Τ ΑΛΙΜΟΥ συλλυπείται και συμπαρίσταται ολόψυχα στην άξια σύζυγό του Σοφία και στα εκλεκτά τέκνα του Μαριλού και Γιώργο.

Ακολουθεί ένα σχόλιο από τη σελίδα της ομάδας στο facebook:

“Όσο ήρεμος ήταν, έτσι αθόρυβα έφυγε. Είναι κρίμα που μια μέρα από δω μέσα για άλλη μια φορά αυτοσαρκαστηκε αλλά έμελλε να παίξει η μοίρα άσχημο παιχνίδι στην συνέχεια μαζί του. Καλό παράδεισο κ Μάριε. Και ας καταλάβουμε όλοι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο (η ζωή περνάει κινηματογραφικα γρήγορα μπροστά μας)και ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.