Καθαρίζουμε την Πικροδάφνη
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου συμμετέχει και φέτος στη δράση Let’s Do it Greece 2015 που αποτελεί το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού Let’s Do it World.
Η φετινή περιβαλλοντική δράση αφορά αποκλειστικά στο ρέμα της Πικροδάφνης. Την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 9:00 το πρωί, θα υπάρξουν δυο σημεία συγκέντρωσης, απ’ όπου εθελοντές, ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, οι φορείς και οι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο φετινό κάλεσμα, θα ξεκινήσουν τον καθαρισμό του ρέματος της πόλης.
Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου και αυτή τη χρονιά μέσα από τη συμμετοχή στο Let’sdoitWorldείναι όχι μόνο ο καθαρισμός του ρέματος και η αλλαγή της όψης του στα σημεία παρέμβασης, αλλά και ένα μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς απέναντι σε αυτή την πραγματική όαση της πόλης, το ρέμα της Πικροδάφνης!
Γιατί η καθαριότητα της πόλης, το Περιβάλλον της και το νοικοκύρεμά της είναι αδιαπραγμάτευτα υπόθεση όλων μας.  
Σημεία συγκέντρωσης:
– Πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου
– Λεμονοδάσος (τέρμα οδού Ξάνθης)

Οι σακούλες και τα γάντια θα διατεθούν από το Δήμο, ενώ θα πρέπει όσοι εθελοντές συμμετέχουν να φοράνε τα κατάλληλα παπούτσια, κατά προτίμηση γαλότσες, για την κατάβαση μέσα στο ρέμα.Τα παιδιά κάτω των 11 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενήλικα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.