Ο Δήμαρχος το ξέρει ότι δεν βγήκε δεύτερος στη Ευρώπη;




(emeis-gia-to-faliro.blogspot.gr)
Στις 19.12.2012, η Συμμαχία Φιλελευθέρων & Δημοκρατών (ALDE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απένειμε βραβεία σε τοπικούς άρχοντες ανά την Ευρώπη, οι οποίοι ήταν μέλη των κομμάτων που συναποτελούν την ως άνω συμμαχία. Στα καθ’ ημάς πέρασε ως μεγάλη είδηση και (δήθεν) ξεχωριστή τιμή για την πόλη μας, ο μύθος σύμφωνα με τον οποίο ο Δήμαρχός μας Δ. Χατζηδάκης (ο οποίος ανήκε τότε στο κόμμα Μπακογιάννη – μέλος του ALDE)«ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος δήμαρχος της Ευρώπης» (!!!)

Όπως φαίνεται και από τον συνημμένο σύνδεσμο (επίσημης ιστοσελίδας), ο Δ. Χατζηδάκης ήταν απλώς φιναλίστ σε μία από τις 6 κατηγορίες βραβείων και συγκεκριμένα σε αυτή που αφορά επιτεύγματα διακυβέρνησης. Αντιθέτως ελληνική διάκριση (ελληνοκυπριακή για την ακρίβεια) υπήρξε η βράβευση του κ. Πέτρου Χαραλάμπους, ο οποίος πρώτευσε στην κατηγορία καλύτερης δέσμευσης στο πεδίο των σχέσεων με τους πολίτες (!!!)http://web.cor.europa.eu/alde/what-we-do/Pages/Results-of-the-2012-LeaDeR-Awards.aspx 

Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι τόσο χονδροειδές ψέμα δεν ειπώθηκε από τα χείλη του Διονύση Χατζηδάκη, ο ίδιος έχει ευθύνη «πολιτικής συνενοχής» για το ότι με τη στάση του βοήθησε να παγιωθεί ένα μύθευμα στις συνειδήσεις των δημοτών. Θα πρέπει λοιπόν να ντρέπεται αυτός που διέσπειρε τις ψευδείς ειδήσεις, αλλά και αυτός που καρπώνεται πολιτικά το ψεύδος μέχρι σήμερα.
Λυπούμαστε για όλους τους Φαληριώτες, αλλά και όλους εκείνους τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα μιας απάτης.
Ντρεπόμαστε για τον Δήμαρχό μας. Κυρίως γιατί δεν ντρέπεται εκείνος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.