Η προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Τζουλάκη (VIDEO)




(γράφει ο Εριέλλα Χρυσού)
Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης του Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης βρέθηκε η διαδικτυακή τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Πολλοί Νεοσμυρνιώτες έσπευσαν να χειροκροτήσουν το Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, αλλά και να ενθαρρύνουν το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.
Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου, ενώ ο υπεύθυνος Αθλητισμού και Νεολαίας, Πολύδωρος Συρίγος, πέρα από την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου, δεν δίστασε να προβλέψει τη νίκη της παράταξής του στις επερχόμενες εκλογές.
Ο Βαγγέλης Χατζατουριάν, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, σχολιάζοντας τις επόμενες μέρες, εκτίμησε ότι η πόλη θα πορευτεί στις κάλπες με ένα πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει στους Νεοσμυρνιώτες. Η Κλαίρη Δεληγιάννη, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης, τόνισε ότι χαρακτηριστικά της παράταξης είναι το όραμα, το πρόγραμμα, η εντιμότητα, η όρεξη για δουλειά και η αξιοπρέπεια.
Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Σιούτας, διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος δήλωσε ότι η πανελλαδική επιτυχία του σχολείου που διευθύνει μπορεί να αποτελέσει πρότυπο επιτυχίας της παιδείας σε ολόκληρη την πόλη.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μιχαλακόπουλος, διευθυντής 3ου Λυκείου Νέας Σμύρνης , θεώρησε ότι αξίες όπως η ηθική, η αξιοπρέπεια και η διαφάνεια είναι συστατικά νίκης. Η παράταξη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά και αισιοδοξεί ότι ο νυν Δήμαρχος θα συνεχίσει να υπηρετεί τους δημότες από την ίδια θέση και για την επόμενη πενταετία.O Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο παρελθόν με την απορροφημένη σήμερα παράταξη Κούπα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.