“Αλήθεια, κυρία Δήμαρχε τι έχετε να μας πείτε για το μπαράζ των απευθείας αναθέσεων;”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η οικονομική επιτροπή στις 06/05/2014 υπό την προεδρία της Δημάρχου, αποφάσισε να προσφύγει στην επιτροπή του άρθρου 152, κατά της απόφασης του Γεν. Γραμ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, που ακυρώνει ως παράνομη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που ελήφθη κατά πλειοψηφία από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της κυρίας Ανδρούτσου), σχετικά με την αμοιβή του εκκαθαριστή της δημοτικής επιχείρησης.
Η αποδοχή της ένστασης των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ.κ. Νικολάου Βρεττού, Εμμανουήλ Παπαδακάκη, Θεοφάνη Οικονομάκου, Βασίλη Κουτσοβασίλη, Αναστασίου Αυρηλιώνη, Γεωργίου Σταματόπουλου, επικεφαλής Δημοτικών Συνδυασμών και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Κάππου και η ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί δικαίωση του θεσμικού ρόλου της αντιπολίτευσης να ελέγχει τη διοίκηση για την χρηστή διαχείριση των πεπραγμένων.
Ο όρος «σκάνδαλο», για το θεματικό πάρκο του παγοδρομίου και την επιπλέον αμοιβή του εκκαθαριστή, αναφέρονται στο δελτίο τύπου της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.
Εμείς απλά ρωτάμε:
Αλήθεια, κυρία Δήμαρχε θα επιμείνετε να καταβάλλετε την παράνομη αμοιβή των 24.000 ευρώ στον εκκαθαριστή, με οποιοδήποτε υπηρεσιακό χειρισμό, κι αν επιλέξετε, τη στιγμή που χιλιάδες δημότες μας ζουν το φάσμα της ανεργίας, της απόλυτης φτώχειας και αναξιοπρέπειας που έχουν επιβάλλει οι κυβερνητικοί μνημονιακοί μέντορες και υποστηρικτές σας; Και τι έχετε να μας πείτε για το
μπαράζ των απευθείας αναθέσεων μελετών, προμηθειών και έργων, παραμονές της προεκλογικής περιόδου, που αποτέλεσε άλλωστε προσφιλή σας μέθοδο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.