«Άλιμος Όλοι Μαζί»: Κεντρική Ομιλία στις 16/5




Φίλες και φίλοι,

Οκτώ χαμένα χρόνια είναι αρκετά για τον Αλιμο. Οκτώ χρόνια στασιμότητας, αδράνειας, ατολμίας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της απερχόμενης διοίκησης Ορφανού – Κονδύλη. Το κόστος αυτής της πολιτικής το πληρώνουμε όλοι. Θα περίμεναν οι δημότες από τον κ. Ορφανό, που νοικοκύρεψε όπως λέει τα οικονομικά, έστω κάποιο έργο. Αποτέλεσμα;

Ανύπαρκτο κοινωνικό έργο, υποβαθμισμένες δημοτικές υπηρεσίες, εγκατάλειψη των δημοτικών χώρων (πάρκα, παραλία κλπ). Συνυπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση και ο μέχρι εχθές Αντιδήμαρχος και δεξί χέρι του κ. Ορφανού, ο κ. Κονδύλης. Υπηρέτησε για οκτώ χρόνια τις ίδιες πολιτικές, στήριξε όλες τις επιλογές της σημερινής διοίκησης και ανακάλυψε το φως το αληθινό λίγους μήνες πριν τις εκλογές!

Στις εκλογές του Μαΐου έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω το τέλμα και την στασιμότητα. Να ξεκινήσουμε έναν κύκλο δημιουργίας και ανάπτυξης για τον τόπο μας. Οδηγός μας το έργο μας, όταν ασκήσαμε διοίκηση: ανάπλαση της παραλίας, κολυμβητήριο, ΚΕΠ, ΙΚΑ, Δημοτικά Ιατρεία, Παιδικοί Σταθμοί κλπ. Όπλο μας οι υποψήφιοι του συνδυασμού, άνθρωποι με θετικό πρόσημο και μεράκι για τον τόπο τους. Με όπλο την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά μας θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Το μέλλον μας είναι άμεσα συνυφασμένο με το μέλλον του τόπου μας. Δώστε μας την ευκαιρία να αλλάξουμε τον ΑΛΙΜΟ.

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

Νίκος Τσαμπαρλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου
Επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.