Σε πανικό οι δήμαρχοι που “φιλοξενούν” λούνα παρκ




loun71-549x580

“Υπάρχει και στη Γλυφάδα λούνα παρκ που έχει το ίδιο παιχνίδι με την πισίνα και τον πλαστικό κύλινδρο. Ούτε και εκεί υπάρχουν μέτρα ασφαλείας….” Αυτά είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ένας κάτοικος της Γλυφάδας ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, στο Ελληνικό, λίγο μετά το μοιραίο ατύχημα.

“Οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι αλλοδαποί και εντελώς άσχετοι να αντιμετωπίσουν ξαφνικά προβλήματα”.
Η τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού έχει προκαλέσει πανικό στουε δημάρχους που “φιλοξενούν” στις πόλεις τους λούνα παρκ, χωρίς να έχουν τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Το Λούνα Παρκ στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης “ξηλώθηκε” σήμερα Δευτέρα 28 Απριλίου, ξαφνικά, λίγες μόλις ώρες μετά τον απρόσμενο θάνατο ενός 13χρονου παιδιού σε λούνα παρκ της Αργυρούπολης. Γιατί το μάζεψε σήμερα η δημοτική αρχή; Δεν είχαν την προβλεπόμενη άδεια; Δεν τηρούνταν οι ανάλογες προδιαγραφές ασφαλείας;
Με αριθμό απόφασης 360/2013, η σύμβαση που υπογράψατε με ιδιώτη είχε διάρκεια 17 ημέρες, από τις 4.4.2014 μέχρι τις 21.4.2014.
Γιατί δεν μαζέψατε το Λούνα Παρκ στις 22 του μηνός, αλλά 6 μέρες αργότερα, λίγες μόλις ώρες μετά το θάνατο του παιδιού; Λειτουργούσε παράνομα την τελευταία εβδομάδα;  (ilioupolitika.blogspot.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.