“Είμαστε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα” – στα εγκαίνια του Πανά στη Βάρη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του Δημάρχου Σπύρου Πανά «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» στη Βάρη.
Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς, ευχαριστώντας όλους τους συμπολίτες που έδωσαν δυναμικό παρόν σημείωσε: «Σήμερα, από το δικό μας «σπίτι» εδώ στη Βάρη, ξεκινάμε τον αγώνα μας για τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Όλοι μαζί, μια ομάδα, μια οικογένεια!
Η δύναμή μας είναι το έργο μας και όλοι εσείς που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας. Όλοι έχετε δει ότι η πόλη μας αλλάζει μέρα με τη μέρα. Τα έργα υποδομής που είχε τόσο ανάγκη η Βάρη δρομολογούνται και ολοκληρώνονται με πρόγραμμα και μεθοδικότητα.
Ένας σύγχρονος Βρεφονηπιακός σταθμός στη Μηλαδέζα ένα πρότυπο Δημοτικό Σχολείο στον Ασύρματο, έργα οδοποιίας σε όλη τη Βάρη, αντιπλημμυρικά έργα εκατομμυρίων ευρώ, πολεοδομικές παρεμβάσεις απαραίτητες για το μέλλον της περιοχής και των παιδιών μας, δημιουργούμε τις σύγχρονες υποδομές που είναι απαραίτητες για την περιοχή μας.
Έτσι θα συνεχίσουμε, με την ίδια δύναμη, με το ίδιο όραμα, γιατί εσείς μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε για την επόμενη 5ετία, γιατί εμπιστευτήκατε και θα εμπιστευτείτε το έργο μας. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα επιτρέψουμε να χαθούν όσα με κόπο δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα επιτρέψουμε στα συμφέροντα να καταστρέψουν τον τόπο μας.
Με τη δική σας στήριξη, με την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της νίκης του συνδυασμού μας και πάνω από όλα με τη δική σας εμπιστοσύνη, όλοι μαζί, συνεχίζουμε για να φτιάξουμε την καλύτερη πόλη της Ελλάδας».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.