Δήμος Αγίου Δημητρίου – 6 κατασκηνωτικές περίοδοι στη Ραφήνα




Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η κατασκήνωση του Δήμου  στη Ραφήνα θα ανοίξει τις πόρτες της, στις 14 Ιουνίου, μια μέρα μετά το κλείσιμο των Δημοτικών Σχολείων και θα λειτουργήσει για 6 περιόδους, γεγονός που θα επιτρέψει να φιλοξενηθούν ακόμα περισσότερα παιδιά!
Η κατάθεση της αίτησης συμμετοχής και των λοιπών δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρες 9:00 έως 13:00 στον Οργανισμό Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (Αγίου Δημητρίου 55).

Δελτίο συμμετοχής
Ιατρικό δελτίο
Κανόνες λειτουργίας κατασκήνωσης
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να περάσουν 12 ημέρες στον φιλόξενο και άρτια εξοπλισμένο κατασκηνωτικό χώρο της Ραφήνας, όπου με το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική, το χορό, τα εικαστικά, τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, τις περιβαλλοντικές δράσεις και την καθημερινή επαφή με τη θάλασσα θα ψυχαγωγηθούν δημιουργικά και ευχάριστα.
Η κατασκήνωση του Δήμου δέχεται παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών.

Δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών κατασκήνωσης

Διοργανώνονται δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών κατασκήνωσης σε 3 φάσεις:

Α΄ φάση: 25,26,27/4/2014 για νέους άνω των 18 ετών (πτυχιούχους, φοιτητές, σπουδαστές). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, Μητροπέτροβα & Καλλιφρονά και ώρες 9:30 – 15:00.
Β΄ φάση: Στην κατασκήνωση, στο διήμερο κενό μεταξύ των περιόδων.
Γ΄ φάση: κατά τη διάρκεια της Ε΄ και Στ΄ περιόδου.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με σύντομο βιογραφικό στο [email protected] και στο [email protected].

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.