Βούλα: “Εμείς κάνουμε μάθημα σε κοντέινερ! Τελικά εσείς ΔΕΝ ντρέπεστε!”




 

Με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αντίδραση των γονιών τους στα πεπραγμένα ορισμένων δημοτικών συμβούλων, οι μαθητές της Α’ Τάξης του Β’ Γυμνασίου Βούλας επέλεξαν να καταθέσουν στεφάνι για την εθνική επέτειο του “ΟΧΙ”.

“Εμείς κάνουμε μάθημα σε κοντέινερ! Τελικά εσείς ΔΕΝ ντρέπεστε!” ήταν η φράση που αναγραφόταν στα μπλουζάκια των παιδιών της Α’ Τάξης του Β’ Γυμνασίου Βούλας. Μέσα από μια φράση και μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης σχολικών υποδομών στην πόλη μας.

Ποια ομως ηταν η αντίδραση των παρευρισκόμενων? Τα χειροκροτήματα από μέρους της πολιτικής ηγεσίας – που ήταν παρόντες – σίγασαν ενώ εκπρόσωπος τοπικού μέσου μαζί με μεμονωμένους γονείς σχολίασαν “οτι δεν έπρεπε να γίνει κατι τέτοιο, γιατι ήρθαμε σημερα όλοι εδω να δούμε τα παιδια μας”! Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο όμως γονέας των παιδιών του συλλόγου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά “σημερα γιορτάζουμε την αντίσταση”.

Το πρόβλημα των σχολικών υποδομών στην πόλη μας είναι ιδιαίτερα μεγάλο, και όπως δηλώνουν και σε πρόσφατο δελτίο τύπου τα μέλη του Συλλόγου Δικεδίκησης 3ου Γυμνασίου Λυκείου Βούλας, θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της επικείμενης προεκλογικής ατζέντας.

Ωστόσο, το Δ.Σ. θα συζητήσει σήμερα το “μεγάλο” αυτό θέμα ανάμεσα και σε άλλα 24 θέματα ενώ στο παρελθόν είχε ανακοινωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί σε ξεχωριστή συνεδρίαση.

(alkyonida-news.gr)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.