Με μεσίτη το ΤΑΙΠΕΔ πωλείται το οικόπεδο της οδού Ρώμα – στον ύπνο πιάστηκε η δημοτική αρχή




 ΡΩΜΑ 2

 

(anokatostokalamaki.gr)

Με κυβερνητική απόφαση, ανάμεσα στα ακίνητα που πρόκειται να πωληθούν από το περιβόητο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), περιλαμβάνεται και το οικόπεδο της οδού Ρώμα στον Άλιμο. Το ακίνητο, έκτασης περίπου 5 στρ., είχε περιέλθει στην κυριότητα του Δημοσίου στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 και παραχωρήθηκε στον Δήμο μας επί δημαρχίας Αλούκου για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.  Το θέμα έφεραν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (30/4) οι δημοτικοί σύμβουλοι του «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», με τον δήμαρχο και το υπόλοιπο συμβούλιο να δηλώνουν άγνοια (!) για την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Η σημερινή τριτοκομματική κυβέρνηση αφού έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, όχι μόνο σχεδιάζει την αγοραία «αξιοποίηση» της παραλίας του Σαρωνικού, του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, του Αγίου Κοσμά κλπ αλλά και προχωρά και στην εκποίηση κάθε ελεύθερου δημόσιου χώρου. Το οικόπεδο της οδού Ρώμα είναι ένα ακόμα θύμα στον Άλιμο, μετά την μαρίνα και τον ευρύτερο χώρο του κολυμβητηρίου, στο βωμό της κυβερνητικής πολιτικής που ιδιωτικοποιεί τα πάντα από δημόσια κτιρία, λιμάνια και οικόπεδα σήμερα, μέχρι σχολεία και νοσοκοκομεία αύριο, για να εξοφληθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Καλούμε τη δημοτική αρχή, τις δημοτικές παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα, τα κινήματα πόλης του δήμου μας, τον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού, ώστε όλοι μαζί να κινητοποιηθούμε για να αποτρέψουμε τη τσιμεντοποίηση του οικοπέδου της οδού Ρώμα και να παραμείνει στον δήμο Αλίμου και στη νεολαία της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.