ΕΛΕΟΣ: Nέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν οι ανακοινώσεις Βαλασόπουλου και Αναγνώστου




Έτσι όπως το πάνε θα εκνευρίσουν τον κόσμο και  θα τους γυρίσει την πλάτη.Υπάρχει κάτι καινούριο για την Ηλιούπολη γιατί οι παλιοί καλύτερα να ασχοληθούν με την πολιτική και να αφήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση στα χέρια νέων και άφθαρτων. Και όταν λέμε νέων εννοούμε νέων!!!

Η τελευταία ανακοίνωση της Nέας Δημοτικής Κίνησης:

Κατατρομαγμένος, πολιτικά απομονωμένος σε μια παράταξη που φυλλορροεί, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που δημιούργησε ο ίδιος, ο κ. Βαλασόπουλος, όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών, έχει επιδοθεί στο προσφιλές του “σπορ”, αυτό της λασπολογίας και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, που ομολογούμε ότι το κατέχει πολύ καλά.
Στερούμενος επιχειρημάτων, με μηδενικό έργο στην πόλη, ευρισκόμενος σε κατάσταση πανικού, προσπαθεί, παραποιώντας ξεδιάντροπα την πραγματικότητα, να παρουσιάσει το “άσπρο ως μαύρο”.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στη θέση του Δημάρχου, αφού εξαπάτησε με ψεύτικες υποσχέσεις τους Ηλιουπολίτες, χωρίς καμία αναστολή, με ανούσιες κραυγές, συνεχίζει να λασπολογεί τους πολιτικούς του αντιπάλους όταν αυτοί «ξεσκεπάζουν» την καταστροφική για την πόλη πολιτική του.

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς απ’ τα έργα και τις ημέρες του κ. Βαλασόπουλου!

Την παντελή έλλειψη καθαριότητας και την παραμέληση των χώρων πρασίνου;

Τις καταστροφικές του παρεμβάσεις στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης και Φλέμινγκ για να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα;

Την παράνομη και αδιαφανή διαχείριση του Δημοτικού Κυλικείου στο Κοιμητήριο της πόλης, με αποτέλεσμα την επιβολή υπέρογκων προστίμων από την αρμόδια ΔΟΥ που φορτώνονται στις πλάτες των Ηλιουπολιτών και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από την Αστυνομία;

Τις χωρίς καμία λογική κυκλοφοριακές παρεμβάσεις γύρω από τα σχολεία της πόλης με τους όποιους κινδύνους ελλοχεύουν απ’ αυτές;

Την πλήρη διάλυση των αθλητικών χώρων με τις επιλογές του, σε σημείο που τα σωματεία της πόλης να προσπαθούν να συντηρούν ό,τι ακόμα έχει απομείνει απ’ αυτούς μόνα τους με τα πενιχρά έσοδά τους;

Ο άνθρωπος που αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για τον χαμό μιας αθώας ζωής στο Δ’ Προπονητικό Κέντρο του Δήμου, περιφέρεται δεξιά και αριστερά στα μέσα ενημέρωσης, επιχειρώντας σαν Πόντιος Πιλάτος να νίψει τας χείρας του απ’ τις ευθύνες του.

Όσο για το πόσο έχει υπερασπιστεί τη Δημόσια Περιουσία ο Γιάννης Αναγνώστου και η παράταξή του, αυτό είναι γνωστό στους Ηλιουπολίτες, που δεν περιμένουν από τον κ. Βαλασόπουλο να τους «ενημερώσει». Η σημερινή εξέλιξη, με κατηγορούμενους τους κληρονόμους Νάστου για 19 κακουργηματικές πράξεις, είναι αποτέλεσμα πολλών και έντονων αγώνων. Απλά υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πριν αναλάβει ο κ. Αναγνώστου τη Διοίκηση, ο Δήμος και το Δημόσιο ήταν κατηγορούμενοι. Το ότι καταφέραμε με τις επιλογές μας να αντιστρέψουμε την πορεία της δικαστικής εξέλιξης και από κατηγορούμενοι να βρεθούμε κατήγοροι ήταν ένα επίτευγμα που δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, ορισμένοι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν. Βέβαια, ο απών από τα δρώμενα της πόλης μας για δεκαετίες κ. Βαλασόπουλος δεν έχουμε την απαίτηση να το γνωρίζει, όπως δεν γνωρίζει και τους αγώνες όλων των προκατόχων του και κομπορρημονεί σήμερα, οικειοποιούμενος τους αγώνες των άλλων χωρίς αιδώ.

Εμείς, οι “δήθεν” υπερασπιστές της δημόσιας περιουσίας, δεν ξεπουλήσαμε τους δημόσιους χώρους αντί “πινακίου φακής” στους ιδιώτες, όπως κάνει ο κ. Βαλασόπουλος με τα αναψυκτήρια της πόλης μας.

Σε ό,τι αφορά τις κρίσεις του κ. Βαλασόπουλου για την παράταξή μας, θα του θυμίσουμε τη λαϊκή ρήση: “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”. Ας ενσκήψει στα προβλήματά του που ο ίδιος με την πολιτική του δημιούργησε στην παράταξή του σε σημείο που αυτή άρχισε να διαλύεται με την αποχώρηση ιστορικών στελεχών της, μη ανεχόμενα τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο άσκησης της διοίκησης από τον κ. Βαλασόπουλο και την ολιγομελή παρεούλα του.

Για τους χαρακτηρισμούς “συκοφάντες”, “ψεύτες” και “λασπολόγοι”, τους επιστρέφουμε στον άνθρωπο, που με την ανεπάρκειά του, υποβαθμίζει ολοένα και περισσότερο την ποιότητα ζωής των πολιτών. Όμως, η ώρα της λογοδοσίας στον Ηλιουπολίτικο λαό δεν είναι μακριά.”

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της παράταξης του Βασίλη Βαλασόπουλου «Πρώτα η Ηλιούπολη»:

“Ο κ. Αναγνώστου και η μικρή πια παρέα που του έχει απομείνει απαξιωμένος από την παράταξή του και την πόλη του και κενός από πολιτικά επιχειρήματα θυμήθηκε την προσφιλή του τακτική.

Αντί να ενώσει την πόλη σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λειτουργεί διχαστικά για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη.

Συκοφαντία, λάσπη και ψέματα. Του είχαμε διαμηνύσει ότι το σκηνικό του 2006 δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί. Είναι πια επικίνδυνος όχι μόνο για την παράταξή του, αλλά πρώτα απ’ όλα για την Ηλιούπολη. Η πολιτική του διαδρομή ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο εξαντλείται στις κάτωθι ενέργειες:
Ø Προσφυγές στην Περιφερειακή Διοίκηση για ακύρωση Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες απορρίφθηκαν όλες πανηγυρικά.
Ø Πολιτική εκμετάλλευση της απώλειας ενός μικρού παιδιού.
Ø Ψέματα για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή στο έργο της.
Ø Πολιτική εκμετάλλευση για τη Διοικητική Αλλαγή που επέβαλε με απόφασή της η Ιερά Σύνοδος για τον Απόστολο Παύλο.
Ø Υποστήριξη παράκεντρων που έγιναν δίπλα στο νεκροταφείο, με σκοπό να πλήξει το Δημοτικό κυλικείο.
Ø Ασφυκτικές πιέσεις για να συγκαλύψει ό,τι είχε συμβεί στις Δημοτικές Επιχειρήσεις τις οποίες “βούλιαξε” στην κυριολεξία επί δημαρχίας του.
Ø Παρεμπόδιση εκτέλεσης έργων του Δήμου, ακόμη και αυτών που ο ίδιος είχε σχεδιάσει να κάνει, και ποτέ δεν υλοποίησε.
Ο δήθεν υπερασπιστής της Δημόσιας Περιουσίας έδωσε επί των ημερών του για εκμετάλλευση όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Πόλης μας στην εταιρεία Ευώνυμος Α.Ε. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να τη φορτώσει με χρέη ύψους 1.700.000 ευρώ (οφειλές σε Εφορία, ΙΚΑ και προμηθευτές), αφήνοντας απλήρωτους και τους εργαζόμενους, τους οποίους τελικά αποζημίωσε η δική μας Δημοτική Αρχή.
Σχετικά με το Δημοτικό Αναψυκτήριο στον Προφήτη Ηλία, γνωρίζει καλά ο κ. Αναγνώστου ότι προχωρήσαμε στην αφαίρεση όλων των αυθαίρετων κατασκευών που ο ίδιος είχε εγκαταστήσει, επαναφέροντας τον χώρο στην αρχική του μορφή κατόπιν και των σχετικών εντολών από το Δασαρχείο.
Όσο για το sports café, όπως οφείλει να γνωρίζει ο κ. Αναγνώστου, έχουν γίνει όλες οι νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες (πλειοδοτικός διαγωνισμός), στις οποίες ήταν παρόντες και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Συκοφάντες, ψεύτες και λασπολόγοι, ο Αναγνώστου και οι λιγοστοί υποστηρικτές του ντροπιάζουν τον κόσμο μιας παράταξης που “εκπροσωπούν” που έχει εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
8/5/13
«Πρώτα η Ηλιούπολη»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.