ΑΟΤ Αλίμου – Πανηλειακός 1-1




Όρθιος ο Πανηλειακός στην Καισαριανή κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου, αφού κατάφερε να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρά τα πολλά προβλήματα.

Ο Άλιμος στην πρώτη του παρουσία, στην ιστορία του, σε αγώνα Football League είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη από τον αποδυναμωμένο Πανηλειακό, όμως, οι Πυργιώτες αποδείχθηκαν… σκληρό καρύδι και πήραν την ισοπαλία! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο ματς, όμως, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κι έφυγαν με το βαθμό από την Αθήνα, μετά από ένα δυνατό ματς πρεμιέρας.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Ιωάννου να πετυχαίνει το γκολ, ωστόσο, ο Πανηλειακός στο 14’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Θωμά Τσίτα. Το 1-1 δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τον Ιωάννου να έχει μια καλή στιγμή για τον Άλιμο και τον Τσίτα μία για τον Πανηλειακό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 76’ λόγω αποβολής του Μπουντόπουλου, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, με το 1-1 να μένει ως το τέλος του ματς.

Άλιμος (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μανωλιάδης (67′ Γούλας), Καραμέρης, Παντελής (84′ Σαγανάς), Ιωάννου, Μπεριέξ, Σιμάο (61′ Μουρ)

Πανηλειακός (Λούκα Καβάλο): Γκίνης, Μπαξεβάνος, Γεωργόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπουντόπουλος, Νικολόπουλος, Φορτούνης, Γραικός, Τσίτας, Εμμανουήλ (85′ Πούρνος), Κασνέτση

 onsports.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.