Παρασκευή 17 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας , με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17/10/2014 & ώρα 19:00 μμ στο εμπορικό κέντρο Λ. Αργυρουπόλεως 94-96 .

Εκφράστε την αγάπη σας προσφέροντας μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια , ζυμαρικά , κονσέρβα ντομάτα , ρύζι  κ. α )

«Το είπαμε και το κάναμε. Μία από τις δέκα βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν και η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους δημότες μας που έχουν ανάγκη για μια αξιοπρεπή, σταθερή και συνεπή στήριξη.

»Αυτό πλέον είναι γεγονός και το εγκαινιάζουμε στις 17 Οκτώβρη 2014, στις 7 το απόγευμα στην Λ Αργυρουπόλεως (όταν μας επιστραφεί ο δημοτικός χώρος στην οδ. Τριπόλεως 16 θα το μεταφέρουμε εκεί).

 

»Να σημειωθεί ότι την στιγμή που σε άλλους δήμους η λειτουργία του Παντοπωλείου χρηματοδοτείται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους προϋπολογισμούς τους, εμείς δεν βάζουμε ούτε ένα ευρώ, αφού εξασφαλίσαμε μεγάλες χορηγίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας σε τρόφιμα είδη υγιεινής κ.α. πολλών χιλιάδων ευρώ που θα τα διαχειριστεί Επιτροπή με διαφάνεια και φυσικά με τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε αυτή για να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες.

 

»Τα ονόματα των χορηγών θα τα ανακοινώσουμε σύντομα. Σας περιμένουμε λοιπόν με μια τσάντα τρόφιμα για την ενίσχυση του 1ου Κοινωνικού Παντοπωλείου μας».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.