Δραματική διακαναλική έκκληση Κονδύλη: Μην έρχεστε για βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Από χθες Παρασκευή, ο Δήμος Αλίμου, είχε προβλέψει ότι λόγω του καλού καιρού που θα επικρατούσε σήμερα Σάββατο, το παραλιακό μέτωπο της πόλης και οι ακτές οι οποίες δεν είναι περιφραγμένες και δεν είναι δυνατόν να απαγορευτεί η είσοδος, θα γέμιζαν με κόσμο. Όπως και έγινε.

Αυτοκίνητα της Δημοτικής Αστυνομίας, από το πρωί, με εντολή του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, έκαναν περιπολίες και προσπαθούσαν από τα μεγάφωνα με ηχογραφημένο μήνυμα να απομακρύνουν όσους είχαν βγει είτε για βόλτα είτε για μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Και δυστυχώς ήταν πολλοί όσοι αψήφισαν τα μέτρα και ξεχύθηκαν με παιδιά, σκυλιά και ποδήλατα στη θάλασσα.

Όλα τα κανάλια βρίσκονταν από νωρίς στον Άλιμο για να καταγράψουν τις εικόνες. Και μάλιστα όπως πληροφορήθηκε το NOTIA.GR, οι ρεπόρτερ δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις από κάποιους ξεροκέφαλους, για να μην μεταφέρουν την κατάσταση που επικρατούσε και χάσουν τη βόλτα τους.



Ευτυχώς, εκτός από τις προσπάθειες του δήμου, με όσα μέσα διαθέτει η Δημοτική Αστυνομία, από σήμερα και το Λιμενικό Σώμα, άρχισε τις περιπολίες στο παραλιακό μέτωπο, αλλά και στη μαρίνα Αλίμου, που δέχεται πολλούς επισκέπτες.

Δίπλα στον δήμαρχο βρίσκονται συνεχώς ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μακαριγάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννης Βέργης

“Mένουμε σπίτι, εκτός μόνο αν έχουμε κάποιο σοβαρό λόγο. Όποιος βγαίνει χωρίς να υπάρχει λόγος, σπρώχνει την κατάσταση να γίνει όπως στην Ιταλία” είπε στις συνεντεύξεις που παραχώρησε Ανδρέας Κονδύλης.

“Πρέπει να σεβόμαστε και τους διπλανούς μας. Η Δημοτική Αστυνομία, περιπολεί σε διάφορα σημεία όπου παρατηρείται συνάθροιση κοινού, στις παραλίες και στα πάρκα και με μεγάφωνα καλεί τον κόσμο να απομακρυνθεί. Οι περισσότεροι ανταποκρίνονται, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν.

Είναι αυτοί που έχουν την πλήρη ευθύνη για ότι γίνει από δω και πέρα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι όποιος βγαίνει από το σπίτι του και κυκλοφορεί, χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος, έχει μεγάλη ευθύνη…

Οι εκκλήσεις και οι συστάσεις από την πλευρά του δήμου, θα συνεχιστούν σε όλη την πόλη, αλλά έχει σημασία να το καταλάβουμε όλοι.”

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δραματική διακαναλική έκκληση Κονδύλη: Μην έρχεστε για βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 21/03/2020 at 11:38 μμ
    Permalink

    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι που δεν θέλουν να καταλάβουν την σοβαρότητα και επικινδυνότητα της κατάστασης. Θα πρέπει όμως και οι υπάλληλοι του δήμου να κατανοήσουν τον λόγω ύπαρξης τους. Εκτός αν είχαν εντολές να μην κάνουν τίποτα . Υπήρχε κόσμος μέσα στην παραλία. Ενας έπαιζε μπάλα άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία άλλοι ήταν μέσα στη θάλασσα. Ενας μπαμπάς με 2 μικρά παιδάκια μπήκαν και βγήκαν στην παραλία από τα βραχάκια δίπλα από το ξύλινο κιόσκι (όλες οι εισοδοι είναι κλειδωμένες) και οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας καθοντουσαν μέσα στο αυτοκίνητο λες και δεν συνέβαινε τίποτα. (Δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι εκείνη την ωρα) Αφού κάποιοι εξέφρασαν παράπονα για την κατάσταση, μετά από λίγο ζητούσαν (με τα μεγάφωνα) από τον κόσμο να φύγει από την παραλία.
    Επίσης θα ήθελα να μας ενημερώσετε γιατί η Μαρίνα Αλίμου είναι σε καραντίνα εδώ και 3 μέρες και τι ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος γι’αυτό.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.