“Καρναβαλίζοντας στον Ασύρματο” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




H Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε φέτος, μετά από 3 χρόνια ξανά, την αποκριάτικη εκδήλωση ‘Καρναβαλίζοντας στον Ασύρματο’ με
συμμετοχή των περισσοτέρων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
Περισσότεροι από 1500 μαθητές και γονείς κατέκλυσαν τον χώρο του Ασυρμάτου, χρησιμοποίησαν τις ικανότητές τους στο παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, παρουσίασαν χορευτικά δρώμενα αλλά και ανέδειξαν τις ευαισθησίες και ανησυχίες τους μέσα από τις μεταμφιέσεις τους για την ειρήνη, την ανακύκλωση, το περιβάλλον κά, σε μια γιορτή που διοργανώθηκε στο πάρκο, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.


Η ατμόσφαιρα ήταν «εκπληκτική αλλά και δημιουργική» κι αυτό δεν οφειλόταν μόνο στην δυνατή μουσική και το κέφι των μεταμφιεσμένων μαθητών και γονέων αλλά και στην παρουσία του ξυλοπόδαρου, του 2ου ΣΕ Προσκόπων που έφτιαξε 50 χαρταετούς και της εκπαιδευτικού Κας Μιχαλιού Αικ. που δημιούργησε πάνω απο 250 αποκριάτικες μάσκες μαζί με τους μαθητές.


Για την ιστορία, το 5ο Δημοτικό σχολείο ακολουθούμενο από το 17ο και μετά το 7ο κέρδισαν κατά σειρά στον χαμένο θησαυρό με το πρώτο να παίρνει ως έπαθλο ένα βιντεοπροβολέα. Εδώ οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη ως διοργανωτές αλλά και να δώσουμε την υπόσχεση πως οι δυσλειτουργίες και οι παραλείψεις που συνέβησαν λόγω της μεγάλης απρόσμενα αλλά και μή έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής σχολείων, στον αγώνα του χαμένου θησαυρού, θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν του χρόνου και θα προετοιμαστούμε καλύτερα, δηλώνοντας τουλάχιστον εγκαίρως τις συμμετοχές των σχολείων μας στον διαγωνισμό. Στα γυμνάσια την καλύτερη μεταμφίεση-παρουσίαση είχε το 6ο γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου παρουσιάζοντας το Ουράνιο Τόξο και κερδίζοντας το 4ήμερο ταξίδι.
Και η εκδήλωση έκλεισε με νικητές στην καλύτερη μεταμφίεση των μικρών μαθητών Δημοτικών με νικητή το 4ο Δημοτικό με τους φωτεινούς σηματοδότες και ακολούθησαν το 7ο Δημοτικό και το 10ο Δημοτικό.


Να σημειώσουμε πως όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι καθαρίσαμε το χώρο στο τέλος της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε τους Office Line, Φροντιστήρια Πουκαμισάς Αγ Δημητρίου, παιδότοπους Παιδότροπο Αλίμου και Kazoo Ηλιούπολης, THIREA Νικόλαος Καμπύλης και Aristotelis Apartments Kefalonia για τα δώρα τους.
Δίνουμε ραντεβού για το 2021
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή, για τη βοήθεια και την συνεργασία τους.
Η οργανωτική επιτροπή
Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος- Ρούλα Παληγιάννη- Γεώργιος Κονδύλης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.