Το μουσικοχορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, στο τριήμερο Παραδοσιακό Φεστιβάλ




Στο τριήμερο Παραδοσιακό Φεστιβάλ του Δήμου Νέας Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρόνια από 7 έως 9 Ιουνίου 2019, συμμετείχε το μουσικοχορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.
Για μία ακόμα χρονιά, ο όμορφος χώρος του Άλσους της πόλης γέμισε με παραδοσιακές φορεσιές και μελωδίες και ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με την παράδοση.
Φέτος μάλιστα φιλοξενήθηκε από τους διοργανωτές το εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό συγκρότημα από την Πολωνία “Mietniowiacy”, το οποίο μας μετέφερε την κουλτούρα και τα έθιμα της χώρας και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.
“Η συμμετοχή της Πολωνίας στο φετινό φεστιβάλ φιλοδοξούμε να αποτελέσει το πρώτο βήμα στην επίτευξη του στόχου μας που είναι, μέσω των πολιτιστικών ανταλλαγών, να γίνει γνωστός ο πολιτισμός μας πέρα από τα σύνορα της χώρας μας και να αυξηθεί ο αριθμός των φιλοξενουμένων τα επόμενα χρόνια” ανέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία ευχαριστώντας τους επέδωσε εκ μέρους του Δήμου τα αναμνηστικά δώρα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης επίσης προσέφερε στους υπευθύνους του Πολωνικού συγκροτήματος Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα ως ένδειξη φιλίας και ευχαρίστησης.
Οι μουσικοί που συνόδεψαν το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης ήταν ο Αντώνης Κεχαγιαδάκης, ο Αδαμάντιος Λαδουκάκης και ο Μανώλης Φετοκάκης ενώ οι ανθοδέσμες που προσφέρθηκαν ήταν μια ευγενική χορηγία του Ανθοπωλείου Νέας Σμύρνης “Mathioudakis Events“.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.