Ποδηλατοβόλτα στο «Βλαστό»




 

  Στο στέκι του «Βλαστού» που βρίσκεται στην Αργυρούπολη   προγραμματίζουμε οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ  ΕΝ. ΔΡΑΣΗ   τη  βραδινή μας  ποδηλατοβόλτα  την  Παρασκευή   2 Νοεμβρίου. Ο «Βλαστός» είναι συνεταιρισμός αλληλέγγυου εμπορίου και οι φίλοι εθελοντές θα μας ενημερώσουν για τις δραστηριότητες του. Στην ενημέρωση μπορούν να συμμετέχουν και μη ποδηλάτες (www.blastos.wordpress.com)   Μετά την ενημέρωση  θα πιούμε     ένα ποτάκι  και θα κουβεντιάσουμε.

Η ποδηλασία,  θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ  από την  αφετηρία  του Τραμ στη Βούλα  μέσω της   παραλιακής  λεωφόρου-Πρίγκηπος Πέτρου-Γούναρη-Κύπρου-Τριπόλεως      θα καταλήξουμε στην οδό Τριπόλεως 19, όπου βρίσκεται το στέκι.

Το σύνολο της ποδηλασίας υπολογίζεται σε  1.30 ώρες  με την επιστροφή. χωρίς τη στ    Σας περιμένουμε λοιπόν μόνους ή με την παρέα σας την Παρασκευή 2 Νεμβρουεμβρίου στις 8  το βράδυ στην αφετηρία του Τραμ στη Βούλα ( Πάρκινκ Α Πλαζ  στο Ασκληπιείο ) για μια όμορφη και ευχάριστη ποδηλατοβόλτα.

Σημ. Οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν μαζί τους μια ανταλλακτική  σαμπρέλα, ένα μπουκάλι νερό και οπωσδήποτε φώτα  εμπρός και πίσω στο ποδήλατο

 

Περισσότερες πληροφορίες www.enallaktiki-drasi.gr

ή στο κινητό 6977990887

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.