Γ. Κρικρής: Τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο το Δίκτυο Συγγρού




Την ανάγκη οι πολίτες να “βγουν από το κλουβί τους” και να συνειδητοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή γύρω από την Λεωφόρο Συγγρού τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κρικρής.

-Ποια ανάγκη καλύπτει η διοργάνωση αυτού του συνεδρίου;

Πρέπει να βγούμε από το κλουβί μας και να συνεργαστούμε με κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς που βρίσκονται δίπλα στο σπίτι μας.

Η συμμετοχή σε τέτοιες πρωτοβουλίες μπορεί να αποφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο εάν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρέχει η περιοχή γύρω από την Λεωφόρο Συγγρού.

-Ποια είναι η αντίληψη των Νεοσμυρνιωτών για την Λεωφόρο Συγγρού;

Όταν περνάς καθημερινά από την Συγγρού δεν είναι πάντα εύκολο να συνειδητοποιήσεις ότι συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με την Ακρόπολη,δυο από τα πιο κεντρικά σημεία της χώρας.Η δαιμονοποίηση του δρόμου αυτού ανήκει στο παρελθόν γιατί τώρα πια δεν έχουμε δικαιολογίες για να καθυστερούμε την αναπτυξιακή διέξοδο των πόλεων μας.

-Ποια είναι η εκτίμηση σας για τα συμπεράσματα του συνεδρίου;

Η προσέγγιση και οι τοποθετήσεις του επερχόμενου συνεδρίου θα συμβάλλουν καθοριστικά στην διαμόρφωση ενός στοχευμένου αναπτυξιακού πλάνου που θα μας ανοίξει ένα πολυδιάστατο παράθυρο προόδου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.