Οι φοβεροί Arodes & Dyzen προσγειώνονται για πρώτη φορά στα decks του Bolivar




Το Σάββατο 1η Ιουνίου, Bolivar και Blend παρουσιάζουν τους φοβερούς Arodes & Dyzen! Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο μοναδικό beach club για ένα μαγικό μελωδικό σουαρέ που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Ο Arodes, ο καταξιωμένος Ισπανός γνωστός για τη δημιουργία μελωδικής και συναισθηματικής μουσικής πρόκειται να ανέβει στη σκηνή και να μαγέψει το πλήθος. Με επιτυχίες όπως τα «Reborn», «Storm» και «Esperanza», ο Arodes έχει κερδίσει διακρίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Adriatique, Artbat, Black Coffee και Swedish House Mafia. Το κομμάτι του «Reborn» όχι μόνο βρέθηκε στην κορυφή των Beatport chart, αλλά και στην κατηγορία Afro Deep Melodic House στο 1001tracklist.

Μαζί του ο Dyzen, ο ανερχόμενος σταρ από την Ιταλία ο οποίος έχει στόχο να σπάσει τα όρια μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος, δημιουργώντας μουσική με αντιφατικές ατμόσφαιρες και αισθήσεις που συνδυάζονται αρμονικά σε μια νέα διάσταση. Οι παραγωγές του συνδυάζουν περίτεχνα techno ρυθμούς με ψυχεδελικές και νοσταλγικές μελωδίες και έχει releases σε μερικές από τις πιο επιδραστικές δισκογραφικές στο χώρο όπως οι Afterlife, Oddity και Impressum, κερδίζοντας την υποστήριξη κορυφαίων DJs και καλλιτεχνών.

Support από τους αγαπημένους μας Steph b2b Rezo και Amazon X.



Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air

Live the Experience

Hyperlinks:

Official Url: www.bolivar.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar

Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

Event Info:

Ώρα Έναρξης: 21:00

Event Link: https://fb.me/e/6XFYNOhje

Προπώληση Εισιτηρίων

https://www.more.com/music/bolivar/arodes/dyzen-en/

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου –Transportation Check Link:

http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.