Φουλ επίθεση σε Λονδίνο και Μαδρίτη, συνεχίζουν οι «αλεπούδες»




Βραδιά «αστεριών», με τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να «κλέβουν την παράσταση» στο σημερινό κουπόνι. Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι. Έντονο είναι το αγγλικό στοιχείο στο υπόλοιπο πρόγραμμα, με αναμετρήσεις από τις «μικρές» κατηγορίες.

807. Μίλγουολ – Λέστερ (21:45)

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Μίλγουολ έχει μπλέξει σε… περιπέτειες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 εκτός από τη Χάντερσφιλντ και διατηρείται οριακά πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού. Δύσκολο το έργο της απέναντι στη Λέστερ, που εμφανίζει σημάδια αντίδρασης και επιδιώκει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Εξάλλου, οι «αλεπούδες» υπερτερούν αισθητά, οπότε ποντάρουμε στο διπλό του 1.72.

Για να είσαι… αλεπού στο στοίχημα https://www.foxbet.gr/



857. Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Πάμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε αντίθετη κατεύθυνση κινούνται η Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου. Οι «κανονιέρηδες» τα πηγαίνουν εξαιρετικά μέσα στο νέο έτος και μετά το άνετο πέρασμα από το Μπράιτον φιγουράρουν στην κορυφή. Πάντως, «ίδρωσαν» για να αποκλείσουν την Πόρτο στους «16» και επιστρέφουν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 χρόνια. Οι Βαυαροί δεν βρίσκουν ανάκαμψη, με την άμυνά τους σε… τρικυμία στα περισσότερα ματς, ωστόσο έχουν βαριά φανέλα και τον Χάρι Κέιν με παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ. Στρεφόμαστε στο G/G του 1.70.

858. Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται για τρίτη διαδοχική σεζόν σε νοκ άουτ φάση. Πρόκειται για μία «τιτανομαχία» που όλα είναι πιθανά, με τις αποδόσεις κοντά στην ισορροπία. Μάλιστα, τελευταία φορά που έχασε η Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν από τη Ρεάλ πριν από δύο χρόνια περίπου, έκτοτε «τρέχει» αήττητο σερί 21 αγώνων στη διοργάνωση, ενώ φέτος οι «πολίτες» έχουν μόνο νίκες στην Ευρώπη. Ωστόσο, η Ρεάλ είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια. «Τριπλή» το παιχνίδι, επιλέγουμε το combo Over 2,5 & G/G σε απόδοση 1.95.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.