Σε φόρμα η Λειψία, συνεχίζει με γκολ η Μπαρτσελόνα




Με τη Μπουντεσλίγκα ξεκινούν σήμερα οι επιλογές μας και τη Λειψία να θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη 4άδα. Αργότερα στο Τορίνο το αιώνιο ντέρμπι της πόλης υπόσχεται πάθος και συγκινήσεις, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα Κηφισιά και Παναιτωλικός ίσως παίζουν όλη τη χρονιά. Το βράδυ η Μπάρτσα επισκέπτεται με ανεβασμένη ψυχολογία την Κάντιθ που «καίγεται» για βαθμούς.

270. Λειψία – Βόλφσμπουργκ (16:30)

Σε μεγάλα κέφια η  γηπεδούχος, εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα της Ντορτμουντ και βρέθηκε στην προνομιούχο 4η θέση. Σήμερα υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι σε αναστάτωση, με τον τεχνικό διευθυντή Σέφερ να την αφήνει λίγο πριν το τέλος και μάλλον να οδεύει στη Λειψία ! Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, μπορεί να δυσκολευτούν από το κλειστό παιχνίδι των «λύκων», αλλά εν τέλει θα πάρουν τη νίκη. Με το combo 1 & Under 3,5 2.62.

Διαβάστε επίσης: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία ουεφα μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού;



278. Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς (17:00)

Συνεχίζουμε με ένα αρκετά αμφίρροπο ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Η Νότιγχαμ αδυνατεί να κάνει σερί νικηφόρων αγώνων, αναμένει και την ένσταση για τους βαθμούς ποινής που της αφαιρέθηκαν, Ο προπονητής της γνωρίζει καλά τους αντιπάλους, στους οποίους δούλεψε 4 χρόνια. Από τις αρχές Μαρτίου η Γουλβς δεν έχει σταθερότητα, θα δυσκολευτεί πολύ στη δυνατή έδρα της Νότιγχαμ. Πάμε κι εδώ με combo, το 1Χ & Over 1,5 πληρώνει 1.75

412. Τορίνο – Γιουβέντους (19:00)

Μπορεί να κέρδισε, αλλά σίγουρα δεν έπεισε η «Μεγάλη Κυρία» στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, σε πολλές φάσεις ήταν στα όρια να δεχτεί γκολ. Δεύτερο σερί ντέρμπι μίσους, αυτή τη φορά με τη συμπολίτισσα Τορίνο, η οποία πάντα αντιμετωπίζει τα παιχνίδια τους ως τελικούς, ενώ έχει και το κίνητρο της Ευρώπης. Δεν θα μπλέξουμε με αποτέλεσμα, ποντάρουμε στα πολλά νεύρα που έχουν τα μεταξύ τους και πάμε σε ειδικό στοίχημα, να δεχτεί κίτρινη ο Bremer της Γιουβέντους που καλοπληρώνει 4.00.

445.  Κηφισιά – Παναιτωλικός (20:00)

Αυτή τη φορά το ματς της αγωνιστικής στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ δεν είναι από τα πλεί οφ, αλλά από τα πλέι άουτ. Κηφισιά και Παναιτωλικός απέχουν μόλις 1 πόντο μεταξύ τους, τον οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν πρωτίστως να διατηρήσουν. Δεν έχουν περιθώρια οι Αγρινιώτες, χρειάζονται γκολ και αυτό θα ανοίξει το ματς, αργά ή γρήγορα. Με τη λογική επιλογή του G/G στο 1.80.

467. Κάντιθ – Μπαρτσελόνα (22:00)

Πήρε και κάτι παραπάνω η Μπαρτσελόνα απ’ ό,τι της άξιζε στο Παρίσι, με τη νίκη 3-2 έβαλε υποθήκη πρόκρισης στα ημιτελικά του UCL. Την Τρίτη έχει τη ρεβάνς, αλλά οφείλει να προσγειωθεί στο σημερινό παιχνίδι, αφού η Κάντιθ έχει απόλυτη ανάγκη βαθμών και έξτρα κίνητρο μετά τη χθεσινή ήττα της Θέλτα, στη μάχη της σωτηρίας. Με τη…φόρα των Καταλανών και το αρκετά συνεπές σκοράρισμα εντός έδρας της Κάντιθ, θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.