Πλατεία Νέας Σμύρνης: Απαγορευτικό στους ντελιβεράδες από τον δήμαρχο




Στην αυστηρή απαγόρευση της διέλευσης όλων των δίκυκλων delivery που εξυπηρετούν τα καταστήματα της Κεντρικής Πλατείας καθ’ όλο το 24ωρο προχώρησε ο Δήμος Νέας Σμύρνης με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη.
Η απαγόρευση ισχύει και για τους δικυκλιστές που εργάζονται στις πλατφόρμες εστίασης (π.χ. e-food, Wolt ) που εξυπηρετούν το κάθε κατάστημα το οποίο με την σειρά του οφείλει να τους ενημερώσει σχετικά. Στην περίπτωση που η απαγόρευση αγνοηθεί η ευθύνη θα βαρύνει κάθε φορά το κατάστημα του οποίου μεταφέρουν προϊόντα.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, για τους πεζούς και τα παιδιά που περπατούν αμέριμνα στον πεζόδρομο η κίνηση δίκυκλων επί των πεζοδρόμων της Πλατείας είναι επικίνδυνη και ανεπίτρεπτη. Σημειώνεται ότι όσες επιχειρήσεις δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν σημαντικές συνέπειες.
Στόχος είναι η Κεντρική Πλατεία να παραμείνει χώρος ψυχαγωγίας και περιπάτου όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πεζή την μετακίνησή τους.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Πλατεία Νέας Σμύρνης: Απαγορευτικό στους ντελιβεράδες από τον δήμαρχο

  • 03/04/2024 at 1:37 μμ
    Permalink

    Επιτέλους!!! Έχουν κινδυνέψει άνθρωποι. Ακόμη και στην είσοδο των εκπαιδευτικών κέντρων για μικρά παιδιά περνάνε με μεγάλη μάλιστα ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο.
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ ΟΜΩΣ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!!

    Απαντήστε
  • 03/04/2024 at 5:30 μμ
    Permalink

    Επικροτώ και εγω. Να το προχωρήσουμε όμως το μετρο στους ποδηλατοδρομους και στον πεζοδρομο Καπανταη μπροστά στην Εστία?

    Απαντήστε
  • 03/04/2024 at 6:37 μμ
    Permalink

    Καλή κίνηση αυτή, δεδομένου ότι ο αποτυχημένος ποδηλατόδρομος του προηγούμενου δημάρχου έχει καταντήσει λωρίδα κυκλοφορίας των ντελιβεράδων. Σημειωτέον, η εν λόγω λωρίδα είναι και διπλής κατεύθυνσης! Την ίδια όμως σπουδή θα πρέπει να επιδείξει ο κος Κουτελάκης και για ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα που κυκλοφορούν στην πλατεία. Τα οποία είναι χειρότερα από τα παπιά των ντελιβεράδων διότι αφενός κυκλοφορούν παντού και αφετέρου ως ηλεκτρικά δεν παράγουν κανέναν προειδοποιητικό ήχο. Είναι δηλαδή ακόμα πιο επικίνδυνα.

    Απαντήστε
  • 03/04/2024 at 7:58 μμ
    Permalink

    θα αποζημιωθούν τα καταστήματα για την μείωση των εσόδων τους;;;;Θα μειώσει μήπως ο δήμαρχος και τα δημοτικά τέλη που καταβάλλουν;;; Όσοι τώρα λένε μπράβο όταν οι καταστηματάρχες μεταφέρουν την ζημιά στον τιμοκατάλογο τους θα φωνάζουν για την ακρίβεια…..Η Ελλάδα των άκρων…και των αποφάσεων του ποδαριού

    Απαντήστε
    • 04/04/2024 at 9:53 πμ
      Permalink

      ΟΧΙ!
      Όταν έχεις μαγαζί οφείλεις να σέβεσαι πρώτα απ όλα το κοινωνικό σύνολο και μετά την τσέπη σου. Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις, να αλλάξεις επάγγελμα.

      Απαντήστε
  • 03/04/2024 at 8:46 μμ
    Permalink

    Καί στην Ομήρου να εφαρμοστεί το μέτρο.
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.