Πασχαλινό Μπαζάρ από τον ΣΠΑΖ για τα αδέσποτα της Γλυφάδας




Φανταστικά δώρα, λαμπάδες, μπλουζάκια, μέχρι πετσέτες παραλίας, τσάντες θαλάσσης, θερμός και κούπες θα έχει το Πασχαλινό Μπαζάρ του ΣΠΑΖ που πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30) από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Δεν είναι μόνο ότι θα βρούμε όμορφα δώρα και θα περάσουμε τέλεια, αφού θα υπάρχει και καφές αλλά και νηστίσιμες λιχουδιές. Κυρίως είναι ότι με τα λίγα χρήματα που θα διαθέσουμε θα βοηθήσουμε πολύ το, ανεκτίμητης αξίας, έργο του ΣΠΑΖ για τα αδέσποτα της Γλυφάδας. Ό,τι και να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή, μπορεί να συνδυαστεί με μια επίσκεψη στο Διασχολικό. Οι ψυχούλες της Γλυφάδας που βρίσκονται στο δρόμο, χειμώνα καλοκαίρι, δεν ζητούν παρά λίγη αγάπη και φροντίδα.

Ας στηρίξουμε τον ΣΠΑΖ, για να μπορεί να στηρίζει τα αδέσποτα.

Οι ίδιοι οι εθελοντές του ΣΠΑΖ τονίζουν:

Την Κυριακή 21 Απριλίου σας καλούμε και σας προσκαλούμε όλους στο Πασχαλινό Παζάρι μας.



Από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα στο γνώριμο και πανέμορφο χώρο του Διασχολικου κέντρου Γλυφάδας.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες μας, θα υπάρχουν λαμπάδες και Πασχαλινά είδη. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδιά σας, τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς!

Θα υπάρχει το ιδιαίτερο τμήμα με τα ιδιαίτερα μεταχειρισμένα πράγματα, τα περισσότερα είδη, σαν καινούρια!

Όσοι μας επισκέπτεστε τόσα χρόνια γνωρίζετε τον υπέροχο μπουφέ μας, την εποχή αυτή θα είναι γεμάτος από ότι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε καθώς και τον καλύτερο καφέ της πόλης!

Τέλος, τα είδη ΣΠΑΖ. ΤΑ ΝΕΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μπλουζάκια, οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ πετσέτες παραλίας που θα κάνουν ΧΑΜΟ φέτος το καλοκαίρι, τσάντες θαλάσσης, θερμός, κούπες και τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο του ΣΠΑΖ.

Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς και τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να μπορέσουμε όλοι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα.

Θα δείτε επίσης κάποιους από τους σκύλους μας που ψάχνουν σπίτι και θα μάθετε τα πάντα για τις γάτες.

Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.