Ο «τελικός» της Παναχαϊκής και το πονηρό στο Ούντινε




Μπορεί το σημερινό ποδοσφαιρικό «μενού» να μην προσφέρει πληθώρα επιλογών, ωστόσο περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνει το ματς της Serie A, Ουντινέζε – Ίντερ. Στη Stoiximan Basket League ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Κολοσσό, ενώ η Β ομάδα του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» κοντράρεται στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Δες εδώ: ποτε ανοιγει η efbet

696. Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β (16:00)

Η Παναχαϊκή απέσπασε πολύτιμο βαθμό (2-2) από τον Διαγόρα στη Ρόδο και παραμένει ζωντανή στη μάχη παραμονής. Πάντως, απέχει πέντε βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας και ουσιαστικά παίζει ρέστα σήμερα απέναντι στην Παναθηναϊκό Β’. Το «τριφύλλι» γεύτηκε τη χαρά της πρώτης νίκης στα πλέι άουτ επικρατώντας 3-0 του Γιούχτα. Ωστόσο, βγάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και παραμένει σε δυσχερή θέση. Ποντάρουμε στον άσο του 2.10.



720. Ουντινέζε – Ίντερ (21:45)

Στην Α’ Ιταλίας η Ουντινέζε συνεχίζει να συγκεντρώνει βαθμούς και παλεύει με αξιώσεις για την επιβίωσή της. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία ρεαλιστικά «καπάρωσε» το πρωτάθλημα. Οι «νερατζούρι» έχουν το κίνητρο των 100 βαθμών, αν και ήδη ξεκίνησαν το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ο ηγετικός τους επιθετικός, Λαουτάρο Μαρτίνες, βρίσκεται στο όριο καρτών. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Κάλιαρι και μετά το ντέρμπι με τη Μίλαν, οπότε δεν θα ήταν κακή ιδέα ο Αργεντινός να πάρει… ρεπό την επόμενη αγωνιστική. Το να δεχτεί κάρτα «πληρώνει» στο 4.35.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.