Ευκαιρίες για γκολ σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια




Με τα ελληνικά πλέι οφ ανοίγει και κλείνει το κουπόνι μας, όπου περιμένουμε ανοιχτά ματς σε Λεωφόρο και OPAP Arena. Ενδιάμεσα, η… Ευρωπαία Ρόμα έχει να ξεπεράσει τη βατή έδρα της Ουντινέζε και στις Βρυξέλλες ίσως κριθεί ο φετινός τίτλος ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες. Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί το…μεθύσι τίτλου της Μπιλμπάο.

Πώς διαμορφώνονται τα euroleague playoffs 2024

591. Παναθηναϊκός – Λαμία (17:00)

Η δεύτερη σερί νίκη στα πλέι οφ έφερε ηρεμία στον Παναθηναϊκό που… βολεύτηκε κι από το «Χ» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να ξαναπλησιάσει στην κορυφή. Σήμερα θεωρητικά έχει εύκολο παιχνίδι, αφού η Λαμία εδώ και καιρό κάνει τον κομπάρσο. Μπορεί η ομάδα της Φθιώτιδας να μην έχει κάποιο στόχο μέχρι τέλους, αλλά παίζει πάντα ανοιχτά, κάτι που οι μπουκ δεν φαίνεται να έχουν μετρήσει σωστά. Μας αρέσει το G/G στο 2.62.



663. ΑΕΚ – Άρης (20:30)

Θα προτιμούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά της έχοντας καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή η ΑΕΚ. Πάντως, ακόμα κρατά τις τύχες του τίτλου στα χέρια της, αρκεί να θυμίσει την ομάδα των περσινών πλέι οφ στα εναπομείναντα παιχνίδια. Δε νομίζουμε ότι ο Άρης θα σπαταλήσει πολλές δυνάμεις για να της χαλάσει το πάρτι. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να γιορτάσουν τα 100 χρόνια τους με μία μεγάλη νίκη, θα επιλέξουμε το 1 & Over 3,5 σε απόδοση 2.50.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.