Δεύτερος κύκλος Ομάδων Γονέων, στον Δήμο Γλύφαδας




Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει δεύτερο κύκλο Ομάδων Γονέων, στο πλαίσιο της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γονέων και οικογενειών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των γονέων, η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων και η στήριξη του οικογενειακού δεσμού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής ηλικίας και εφηβείας και περιλαμβάνει δύο ομάδες γονέων, μια πρωινή και μια απογευματινή. Η καθεμία θα έχει 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας δυο ωρών.

Η έναρξη των συναντήσεων της πρωινής ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου και της απογευματινής την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Τα θέματα που θα αναλύονται στις ομάδες είναι τα εξής:



✅️Αναπτυξιακά κ Εξελικτικά ζητήματα στην προσχολική κ σχολική ηλικία

✅️Επικοινωνία στην Οικογένεια

✅️Διαχείριση Συγκρούσεων μέσα στην οικογένεια

✅️Τεχνικές Διαχείρισης Θυμού

✅️Θετική Διαπαιδαγώγηση

📍 Οι πρωινές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. – 12:00 μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου (Δημητρίου Γούναρη 199, Γλυφάδα). Οι απογευματινές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 – 20.00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καραχάλιου (Σοφίας Βέμπο 18, Γλυφάδα).

🔷️ Τον συντονισμό της δράσης έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά. Ο συντονισμός κάθε Ομάδας γίνεται από τις ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας, Ευαγγελία Θέου, Ίριδα Παναγιωτοπούλου και Στέλλα Κουλούβαρδη.

Για την ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να πατήσετε στο link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdOjoJkB0g…/viewform…

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες Κουλούβαρδη και Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας, 210 9647021, εσωτ.1, τις καθημερινές, από τις 8:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.