Δήμος Αγίου Δημητρίου: Πρόσληψη 119 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έγκριση του αιτήματός του για την πρόσληψη 119 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), με τις παρακάτω ειδικότητες: 

A/AΕιδικότηταΑριθμός θέσεων
1ΤΕ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ2
2ΤΕ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ1
3ΔΕ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ1
4ΔΕ  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ  &   ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ10
5ΔΕ  ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ3
6ΔΕ  ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ2
7ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΜΑΤΩΝ2
8ΥΕ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ  ΚΤΙΡΙΩΝ32
9ΥΕ   ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ20
10ΥΕ   ΕΡΓΑΤΩΝ  ΚΗΠΟΥ10
11ΥΕ   ΦΡΟΥΡΟΙ  ΠΥΛΗΣ23
12ΥΕ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ2
13ΥΕ   ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ7
14ΥΕ   ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ4

Η διάρκεια του προγράμματος είναι για ένα χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)  ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου μας και της αρμόδιας αντιδημάρχου Ελένης Κοντόγγονα οι προσλήψεις, που εγκρίθηκαν από τη ΔΥΠΑ, είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και αυξάνει τις δυνατότητες των δημοτικών υπηρεσιών, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών».      

Οι άνεργοι ηλικίας 55-67 που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και κατέχουν τις προαναφερθείσες ειδικότητες, πρέπει να επικοινωνήσουν με την  ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ΚΠΑ2 ΔΑΦΝΗΣ, προκειμένου να λάβουν συστατικό σημείωμα, το οποίο θα προσκομίσουν στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, εντός πέντε (5) ημερών.



Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, του Δήμου Αγίου Δημητρίου , στην κα Μπαρέκου Αικατερίνη, τηλ. 2132007756 (email: kbarekou@dad.gr).    

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.