Γλυφάδα: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου




Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το διαμέρισμα του 29χρονου ήταν γεμάτο με ναρκωτικά. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα του αυτόχειρα βρήκαν πάνω από 10 κιλά κοκαΐνη και χασίς.

Τραγική κατάληξη είχε ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με έναν 29χρονο, μετά από καβγά με την 23χρονη σύντροφό του, να ταμπουρώνεται στο διαμέρισμά του και τελικά να βάζει τέλος στη ζωή του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
“Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνές και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.



Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο.”

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος, είχε εμπλακεί την Πέμπτη (11/4) σε τροχαίο με εγκατάλειψη, ενώ ήταν γνώριμος στις Αρχές για ληστείες και ναρκωτικά και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 16η του μήνα.

Μέσα στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν σακούλες με ναρκωτικά. Το πιστόλι με το οποίο αυτοκτόνησε το κατείχε παράνομα.

Η κοπέλα με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης οδηγήθηκε στο ΑΤ όπου δίνει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο αυτόχειρας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και όταν συνέβαινε αυτό γινόταν βίαιος και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.