Τα Gift trees φυτεύονται επιτέλους και στην Ελλάδα!




Τα Gift trees αποτελούν μία πρακτική, που σχετίζεται με τις μεταφυτεύσεις και μπορεί να είναι ένα δώρο σε κάποιον με αφορμή ένα γεγονός. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η γέννηση ενός παιδιού, τα γενέθλια ή μία οποιαδήποτε σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου ή μίας οικογένειας.

Σε αυτή τη λογική τα Gift trees αξιοποιούνται παγκοσμίως ως μία προσφορά στη φύση και το περιβάλλον, και στη μνήμη ενός ατόμου. Η μεταφύτευση δέντρων λοιπόν μπορεί να είναι ένας υπέροχος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη κάποιου που έχει «φύγει» από τη ζωή.

Gift trees: Μία περιβαλλοντική πρωτοβουλία με ανθρώπινη διάσταση

Το Trees4Greece φέρνει τα Gift trees στην Ελλάδα, με όραμα τη δημιουργία ενός «δάσους μνήμης» ως μέρος της προσωπικής συμβολής του καθενός μας σε μια περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Το δικό σας δέντρο στη μνήμη ενός δικού σας ανθρώπου «Δωρεά εις μνήμην».



Συχνά οι λόγοι που μας οδηγούν στην καλή συνήθεια του tree planting και της αντίστοιχης δωρεάς είναι συναισθηματικοί. Έναν από αυτούς αποτελεί και η μνήμη ενός δικού μας ανθρώπου, που τον έχουμε συνδέσει ή και όχι με μία συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας. Έτσι δίνετε ζωή στη μνήμη του/ της μέσα από ένα δέντρο κι ένα σύμβολο ζωής, που θα στέκεται εκεί για πάντα.

Επίσης το Trees4Greece δεν ξεχνάει τους ανθρώπους, που έχουν καεί στις μεγάλες πυρκαγιές και τις καταστροφικές φωτιές κι έτσι η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί έναν φόρο τιμής σ’ εκείνους και τις οικογένειές τους.

Φυτέψτε το δικό σας Gift tree εδώ>>https://trees4greece.com/product/small-donation/.

Γιατί τα Gift trees είναι δημοφιλή παγκοσμίως

Τα Gift trees έχουν πολλούς συμβολισμούς, συμπεριλαμβανομένων της προώθησης της οικολογικής συνείδησης, της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Με την ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, τα Gift trees έχουν γίνει δημοφιλή παγκοσμίως ως ένας τρόπος για να γιορτάσουμε και να δώσουμε σημασία στη φύση. Τα δέντρα δίνουν ξανά ζωή κι ελπίδα, θυμίζοντας πως η ζωή είναι πιο σπουδαία από όσο πιστεύουμε.

Trees4Greece Links & Contact

https://www.instagram.com/trees4greece

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550999433527&locale=el_GR%20

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.