Πως σώθηκε η Νικολέτα από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στην Ερμού (VIDEO&ΕΚΟΝΕΣ)




Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, όταν ένας 42χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε μια 21χρονη κοπέλα.

Ήταν 13:30 το μεσημέρι και η νεαρή κοπέλα πήγαινε στο κατάστημα ρούχων όπου εργάζεται. Τότε ένας άντρας, ιρανής καταγωγής, την πλησίασε και τη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην πλάτη.

“Βλέπω ξαφνικά μια νέα κοπέλα με το σακίδιο της πίσω στην πλάτη και βλέπω αυτόν, αλλοδαπός ήτανε, της έχωσε το μαχαίρι και νόμιζα ότι πάει να τη ληστέψει. Η κοπέλα φωνάζει βοήθεια, βοήθεια και πέταξε τον σάκο”, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

“Είδα ξαφνικά έναν κοντό τύπο με ένα μαχαίρι χασαπομάχαιρο. Τι να σου πω, τρέμω. Έμπηξε το μαχαίρι εκεί της κοπέλας στην πλάτη πίσω”, ανέφερε ένας πλανόδιος πωλητής.



Η κοπέλα άρχισε να ζητά βοήθεια και μπήκε σε ένα κατάστημα. Ο δράστης όμως ατάραχος παρέμεινε στο σημείο με το μαχαίρι ακόμη στα χέρια του να στάζει αίματα. Μετά την επίθεση με το μαχαίρι, προχώρησε λίγα μέτρα και στάθηκε στη μέση της Ερμού

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κρατούσε σφικτά το μαχαίρι της επίθεσης στα χέρια του ενώ παρέμενε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση μέχρι οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

“Στεκόταν εδώ και κοίταγε πού πήγε η κοπέλα και λέω τώρα, έτσι όπως στεκόταν, μπορεί να μαχαιρώσει κι άλλους”, λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Επικράτησε πανικός καθώς η επίθεση έγινε με θεατές δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στην Ερμού.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε και η αστυνομία που τον συνέλαβε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως η κοπέλα ήταν πράκτορας της Γερμανίας και τον παρακολουθούσε… Όπως έγινε γνωστό, έχει γερμανικό διαβατήριο και ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες μέσω Σερβίας.

Μέσα στην ατυχία της, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν και τυχερή, καθώς οι γιατροί εκτιμούν πως εκείνο που την έσωσε ήταν το σακίδιό της, καθώς το μαχαίρι -που ήταν πολύ μεγάλο- την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Η κοπέλα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με δυο πολύ βαθιά τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη.

Όλα πήγαν καλά και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι και χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σοβαρά αλλά σταθερή. Η ζωή της δηλαδή δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όπως είπε ο πατέρας της στο Mega, η κόρη του σπουδάζει ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάζεται παράλληλα σε κατάστημα ρούχων στην Ερμού.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Πως σώθηκε η Νικολέτα από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στην Ερμού (VIDEO&ΕΚΟΝΕΣ)

  • 09/04/2024 at 3:25 μμ
    Permalink

    θα πρέπει να νοσηλεύεται και να επιστρέψει στην χώρα του

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.