Eνωμένοι σαν μία γροθιά τα μέλη της παράταξης του Ανδρέα Κονδύλη “Αγαπώ τον Άλιμο”




Eνωμένοι σαν μία γροθιά τα μέλη της παράταξης του Ανδρέα Κονδύλη “Αγαπώ τον Άλιμο” συγκεντρώθηκαν την Κυριακή και έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα, γιορτάζοντας παράλληλα τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού, στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

“Είμαστε μία παράταξη που όλα τα στελέχη, και αυτά που δεν εξελέγησαν, έχουν διαρκή ενημέρωση για όλα όσα γίνονται στην πόλη και τώρα που θα ολοκληρώσουμε την στελέχωση των επιτροπών και των ομάδων εργασίας όλοι θα έχουν ρόλο και λόγο γιατί χρειάζονται πολλά χέρια. Θέλουμε να δίνουμε χώρο στους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν” τόνισε ο δήμαρχος στην ομιλία του.

Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη:

“Σήμερα που μιλάμε είναι σε εξέλιξη 4 μεγάλα και σημαντικά έργα για την πόλη μας. Το ένα είναι το κλειστό γήπεδο προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ, ένα όνειρο πολλών χρόνων, το δεύτερο η πράσινη πολιτιστική διαδρομή προϋπολογισμού 1,5 εκ. που θα ξεκινάει από τον σταθμό του μετρό και θα καταλήγει στην παραλία, το τρίτο ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί το Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου και δημιουργία νέων πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης και το τέταρτο που έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρώ είναι η ανάπλαση του πεζοδρόμου της Αγίου Δημητρίου. Ξεκινάει από τη Θεομήτορος και καταλήγει μέχρι τη ΦΑΜΑΡ, ένα έργο που φρεσκάρει μία γειτονιά που το είχε ανάγκη γιατί ήταν παραμελημένη για πολλά χρόνια”.



Iδιαίτερη αναφορά έκανε και στο Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων που το Τριφύλλειο Ίδρυμα, θέλει να γκρεμίσει και να “σηκώσει” 4 πολυκατοικίες με 48 διαμερίσματα:

“Είμαστε και για τα δύσκολα, όποτε προκύπτει κάτι δύσκολο δεν διστάζουμε με αποφασιστικότητα, με τόλμη με οργάνωση και συγκρότηση να κάνουμε και τις ρίξεις και τις παρεμβάσεις μας. Πρόσφατο παράδειγμα είναι το Πνευματικό Κέντρο που πήγαν εκεί κάποιοι έξυπνοι και από δωρεά που το έχουν θέλουν να το γκρεμίσουν και να το κάνουν πολυκατοικίες να το εκμεταλλευτούν ως real estate γιατί πρέπει λένε να έχουν χρήματα για τους γέροντες. Βέβαια δεν λένε ότι έχουν άλλα 82 ακίνητα και έχουν κάμποσα έσοδα για τους γέροντες. Κάναμε παρέμβαση μαζί με τους κατοίκους ψάξαμε όλο το νομοθετικό καθεστώς και τα συμβόλαια και είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο για να αποτρέψουμε πλήρως την προοπτική αυτή. Είναι μία υπόθεση που κάποιοι μας έλεγαν ότι είναι χαμένη και όμως το παλέψαμε δεν φοβηθήκαμε να κάνουμε και τις ρίξεις και τις τομές και είμαστε σε ένα δρόμο να σώσουμε το χώρο την ώρα που οι άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης κοίταζαν πως θα πυροβολήσουν πάλι τη διοίκηση.”

Κυρανάκης: Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κονδύλη που τα βάζει με τα πιο μεγάλα συμφέροντα

Στη μάχη που δίνουν ο δήμαρχος και οι κάτοικοι για να μπει φρένο στις θεόρατες πολυκατοικίες, αναφέρθηκε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος είναι μένει στον Άλιμο και εκλέγεται βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών:

“Ο Άλιμος τα επόμενα χρόνια θα γίνει ακόμη πιο όμορφος, όλοι βλέπουμε τα νέα κτίρια που σηκώνονται αλλά όλα αυτά δεν πρέπει να γίνουν σε βάρος της δικής μας καθημερινότητας. Και για αυτό χρειαζόμαστε δημάρχους και δημοτικές ομάδες οι οποίες θα παίρνουν θέση σε κάθε κακό που που γίνεται στην πόλη. Και νομίζω ότι ο Ανδρέας Κονδύλης έχει αποδείξει ότι όχι μόνο παίρνει θέση αλλά ξέρει και τεκμηριωμένα να μας εκπροσωπεί απέναντι και στα πιο μεγάλα συμφέροντα και του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.