«Ρέστα» για την παραμονή




Μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα «μέτωπα» παρουσιάζει η φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και τη «μάχη» αποφυγής του υποβιβασμού. Από αγώνα που αφορά την τελευταία προκύπτει η αποψινή πρόταση.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη (22:00)

Αναμέτρηση με την οποία κλείνει η 23η αγωνιστική. Η Ράγιο Βαγιεκάνο μεσοβδόμαδα δυσκόλεψε την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Μόλις μία η νίκη της στις 12 προηγούμενες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα (επίδοση 1-5-6), ωστόσο διατηρεί απόσταση 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχει αδυναμία στα ματς που πρέπει να δημιουργήσει, χαρακτηριστικό το ότι αγνοεί το «τρίποντο» στα 8 πιο πρόσφατα εντός (0-5-3), ενώ δεν βρήκε δίχτυα στα τρία πιο πρόσφατα από αυτά, κόντρα σε Θέλτα (0-0), Βαλένθια (0-1) και Λας Πάλμας (0-2). Ιδιαίτερες απουσίες δεν θα έχει, πέραν του ότι δε θα βρεθεί στον πάγκο ο κόουτς της, λόγω τιμωρίας.



Διαβάστε επίσης: Νικητής Σούπερ Λιγκ αποδόσεις – Φαβορί οι «δικέφαλοι»

Η Σεβίλλη αποτελεί την απογοήτευση της φετινής σεζόν. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και το αποψινό ματς είναι κρίσιμο, καθώς «εφάπτεται» στη ζώνη υποβιβασμού κι αν πάρει τη νίκη θα πάει στο +3. Με συγκομιδή ενός βαθμού στα 5 τελευταία ματς τα πράγματα έχουν ζορίσει επικίνδυνα για τον προπονητή Κίκε Σάντσεθ και τους παίκτες του. Στα συν το ότι δεν υπάρχει πλέον κάποιος άλλος στόχος να διεκδικήσει, πέραν της απλής παραμονής, αλλά και η ποιότητα του ρόστερ, που παραμένει αρκετά καλή, σίγουρα όχι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην κατάταξη.

Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως είναι υπερβολική η απόδοση του διπλού, δεν μπορούμε όμως να μην «καλύψουμε» την επιλογή, λόγω της αγωνιστικής αστάθειας των φιλοξενούμενων..

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.