Προπονητές: Θα προλάβουν παρέλαση Τερίμ και Καρβαλιάλ;




Με το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η αγαπημένη «ενασχόληση» των φιλάθλων παραδοσιακά έχει να κάνει με τους προπονητές των μεγάλων clubs.

Ο πρώτος τεχνικός που αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο των μεγάλων ελληνικών συλλόγων ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πριν τον ακολουθήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να φέρει στην Ελλάδα τον Φατίχ Τερίμ. Πλέον το… ενδιαφέρον στρέφεται στους υπάρχοντες προπονητές και στο εάν θα προλάβουν να κάνουν… παρέλαση.

Διαβάστε επίσης: Το στάνταρ της ημέρας που θα σε πάει ταμείο!

Ήδη υπάρχουν φωνές για τη διαχείριση του Τούρκου προπονητή από τους φίλους του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ εκείνοι του Ολυμπιακού, δεν είχαν πάρει εξαρχής με καλό… μάτι την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ.



Ποιός θα κάνει… παρέλαση;

Μάλιστα η Novibet έχει ανοίξει μία αγορά, που αφορά το ενδεχόμενο να βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας τους την 25η Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Ακλόνητοι στις θέσεις τους φαντάζουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ παρά το άνοιγμα της αγοράς, βάσει αποδόσεων δεν μοιάζουν τόσο «μετέωροι» οι δύο νεοφερμένοι προπονητές των «αιωνίων».

Ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού την 25/3/2024;

Ο Φατίχ Τερίμ έχει έρθει με προοπτική να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζει κανείς τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει στο φινάλε της σεζόν, όμως για τώρα μοιάζει αρκετά απίθανο να μετακινηθεί από τη θέση του, μετά και τις δαπανηρές επενδύσεις του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ποιος θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού την 25/3/2024;

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δυσκολεύεται στο ξεκίνημά του στους ερυθρόλευκους, ενώ και οι αρκετές αλλαγές του ρόστερ τον Ιανουάριο δεν τον έχουν βοηθήσει, ώστε να δείξει ένα δικό του ξεκάθαρο πλάνο, κάτι που ίσως φανεί το επόμενο διάστημα, με τον Ολυμπιακό να έχει σημαντικά ντέρμπι στην Ελλάδα και τα δύο παιχνίδι με την Φερεντσβάρος, για την ενδιάμεση φάση του Conference League.

Δείτε τις αποδόσεις για τους δύο προπονητές στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.