Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων: Συγκέντρωση των κατοίκων την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου




Συγκέντρωση για να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, για τις τελευταίες εξελίξεις στο φλέγον θέμα του Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου, οι κάτοικοι της περιοχής Κυθηρίων. Την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προσφύγει ο Δήμος στη Δικαιοσύνη, κατά του Τριφυλλείου Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Περιοχής Κυθηρίων, θα αποφασίσουν για τις επόμενες ενέργειες τους και ιδιαίτερα την αναβίωση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων «Παναγία Μυρτιδιώτισσα», ώστε να ανακαλέσουν τη δωρεά του χώρου από το Τριφύλλειο Ίδρυμα. Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητές και αγαπητοί γείτονες,
Προγραμματίζουμε νέα συνάντηση των κατοίκων της περιοχής μας με τον Δήμαρχο Αλίμου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου (μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου), ώστε:
α) να ενημερωθούμε για τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με το Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων επί της λεωφ. Κυθηρίων 75-79 και την πρόθεση του Τριφύλλειου Ιδρύματος να το κατεδαφίσει και στη θέση του να ανεγείρει 4 πολυκατοικίες με αντιπαροχή (συγκρότημα με 48 διαμερίσματα),
β) να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας και ιδιαίτερα την αναβίωση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων «Παναγία Μυρτιδιώτισσα», ώστε να ανακαλέσουμε τη δωρεά του χώρου από το Τριφύλλειο Ίδρυμα.
Σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε να δώσετε το παρών, ώστε να διασώσουμε το Πνευματικό Κέντρο και να αποτρέψουμε δυσμενείς εξελίξεις για την περιοχή μας.
Άλιμος, 14/2/2024 Επιτροπή Κατοίκων Περιοχής Κυθηρίων



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.