Παλαιό Φάληρο: Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, γλίστρησε και τον χτύπησε το ρεύμα! (VIDEO)




O θάνατος από ηλεκτροπληξία του νεαρού δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου σε πυλώνα υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ, στο Παλαιό Φάληρο (Τρίτωνος και Αιόλου) έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη γειτονιά. Μία κάτοικος μίλησε στο DEBATER.GR για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ (Δευτέρα 19/2/2024) και οδήγησαν στον τραγικό του θάνατο.

«Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε. Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά. Τον χτύπησε το ρεύμα. Πιστεύω ότι δεν το σκέφτηκε ξανά δεύτερη φορά, απλά ανέβηκε. Τα παιδιά μας μεγαλώσανε μαζί με τους διπλανούς. Οπότε ήταν σαν να ήταν παιδί μου».

Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του ρεπορτάζ που είχε κάνει για επεισόδια αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια.



Ο νεαρός δημοσιογράφος είχε γίνει viral για τα εύστοχα σχόλια στα ρεπορτάζ του:

«Είχε απομακρυνθεί από την δημοσιογραφία λόγω της σαπίλας που υπάρχει στον κλάδο. Δεν έβαζε νερό στο κρασί του ο Απόστολος. Δεν μπορούμε να τον ξεχάσουμε είναι κάτι που θα πάρει πολύ χρόνο να απαλύνει τον πόνο».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.