«Μυρίζει» γκολ στη «Βασίλισσα», επιστροφή στα γήπεδα με Κύπελλο Ελλάδας




Με «βαριά» ονόματα η επανεκκίνηση του UCL, καθώς Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι ρίχνονται σε εκτός έδρας μάχες. Επιστρέφει ο κόσμος στα ελληνικά γήπεδα και ο Άρης βρίσκεται λίγο πριν το μεγάλο φετινό του στόχο. Ξεκινάει με 7 ματς η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Championship, θα δυσκολευτούν Μπέρμιγχαμ και Νόριτς, αν και γηπεδούχοι.

102. Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Οι Μαδριλένοι «καθάρισαν» σαν αυγό την υποτιθέμενη διεκδικήτρια Χιρόνα, με το 4-0 έστειλαν μήνυμα τίτλου στην Ισπανία. Η χαρά επισκιάστηκε, όμως, από το νέο τραυματισμό του Μπέλιγχαμ, που προστίθεται στις σοβαρές απουσίες της άμυνας. Επιστρέφει στην αγαπημένη της διοργάνωση, πηγαίνει στη Λειψία, με τη γηπεδούχο να μην είναι στα καλύτερά της. Με τους Γερμανούς πάντα υπολογίσιμους επιθετικά, όμως, το G/G & Over 2,5 μπορεί να αποτελέσει καλή βάση για ποντάρισμα, σε απόδοση 1.83.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση NetBet Casino Live 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!



101. Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η τροπαιούχος του UCL κατέκτησε…για πλάκα την 1η θέση στον όμιλό της στο τελείωμα του 2023. Η επανέναρξη του θεσμού τη βρίσκει σε καλή κατάσταση, το Σάββατο, μάλιστα, επέστρεψε στα γκολ μετά από μήνες και εις διπλούν, ο Νορβηγός Χάαλαντ, στη νίκη 2-0 επί της Έβερτον. Η Κοπεγχάγη βρίσκεται στους «16» με το…σπαθί της και κάτι παραπάνω, προερχόμενη από δυνατό όμιλο άφησε πίσω της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γαλατάσαραΐ. Η Σίτι, βέβαια, δεν είναι Γιουνάιτεντ και οι Δανοί δεν έχουν επίσημο ματς εδώ και καιρό, η λίγκα τους ξαναρχίζει το Σ/Κ. Ένα τέρμα, πάντως, μπορούν να το βάλουν για το G/G που πληρώνει 2.15.

804. Παναιτωλικός – Άρης (19:30)

Ζει και αναπνέει ο Άρης για τον τελικό Κυπέλλου, έχει προσαρμόσει όλο το αγωνιστικό του πλάνο και το rotation στο θεσμό. Με αυτή τη λογική πέρασε διεκπεραιωτικά με 0-0 από τα Γιάννινα στο πρωτάθλημα και κατεβαίνει στο Αγρίνιο, στο 1ο ματς με θεατές στις εξέδρες, ύστερα από την τελευταία απαγόρευση. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κέρδισαν και τον Ατρόμητο το Σάββατο. Δύο φορές συνετρίβησαν από τον Άρη στο πρωτάθλημα, διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του σημερινού βέβαια. Έχει λογική να σκοράρουν αμφότεροι και να λύσουν τις διαφορές στη ρεβάνς, κάτι που πληρώνει 1.90.

818. Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν (21:45)

Την ώρα που οι προβολείς θα πέφτουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην Championship της Αγγλίας θα πέφτουν…κορμιά σε πολλά ματς. Ένα εξ’ αυτών ανάμεσα σε 2 ομάδες που η βαθμολογική τους θέση δεν επιβεβαιώνει τις προσδοκίες στην αρχή της σεζόν. Μπέρμιγχαμ και Μπλάκμπερν έχουν πολλά να χωρίσουν, έχοντας στους πάγκους προπονητές που έχουν περάσει από το αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Γιούστας της Μπλάκμπερν αναζητά εκδίκηση για την άδικη, κατά πολλούς, απόλυσή του από τους γηπεδούχους τον Οκτώβριο. Τους βρίσκει από 3 σερί ήττες, χωρίς να σκοράρουν, δια πυρός και σιδήρου μπορεί να πάρει το διπλό, σε απόδοση 3.00.

819. Νόριτς – Γουότφορντ (21:45)

Κλείνουμε με ακόμη ένα παιχνίδι της δεύτερης τη τάξει αγγλικής κατηγορίας. Νόριτς και Γουότφορντ με ίδιο στόχο, να προλάβουν τα πλέι οφ. Η Νόριτς ανέτρεψε εις βάρος της σκορ το Σάββατο στην ΚΠΡ, από ατομικά λάθη ισοφαρίστηκε στο τέλος, έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Σήμερα υποδέχεται τον «κακό της δαίμονα», τη Γουότφορντ, η οποία της έχει κάνει ουκ ολίγες «κηδείες» μέσα-έξω από το 2019. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν γκίνια στα τελευταία, αγνοούν τη νίκη για 6 σερί. Θα σκοράρουν, όμως, συμβάλλοντας σε ανοιχτό ματς, το G/G & Over 2,5 στο 2.07.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.