Εδώ που έφτασε, πρέπει να το πάρει




Με την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EuroCup και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση Σλασκ – Τουρκ Τέλεκομ, θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη.

Είναι ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και η Τουρκ Τέλεκομ ξέρει ότι αν νικήσει, προκρίνεται στα playoffs, ενδεχόμενο που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε πολύ μακρινό. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη στις 19/12, η Τουρκ έτρεξε ένα σερί με τέσσερις σπουδαίες νίκες, που την έφεραν σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα δεν κατάφερε να… τελειώσει τη δουλειά κόντρα στην Μπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη ποικιλία από δωρεάν φρουτάκια χωρίς λεφτά

Είναι ισόβαθμη με τις Μπουντούσνοστ και Τρέντο, οι οποίες παίζουν αύριο, οπότε αν χάσει θα πρέπει να περιμένει τα αυριανά τους αποτελέσματα, ενώ αν περάσει από την Πολωνία, περνάει από σήμερα ό,τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα ματς του ομίλου.



Η Σλασκ από την άλλη, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 2 νίκες σε 17 ματς και προφανώς είναι αδιάφορη στο σημερινό παιχνίδι. Προφανώς δεν θα κάτσει να χάσει, ωστόσο έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα Πολωνίας, όπου λόγω της ευρωπαϊκής συμμετοχής έχει μείνει αρκετά πίσω. Δεν βλέπω λόγο που να μας εμποδίζει από το διπλό στο χάντικαπ των 6.5 πόντων. Η Τουρκ Τέλεκομ θέλει τη νίκη για να περάσει, οι 7 πόντοι δεν είναι ακραίο χάντικαπ, οπότε πάμε με το διπλό!

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.