Βρέχει γκολ στο Οπόρτο!




Συνεχίζεται η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την Πόρτο να υποδέχεται την Άρσεναλ για το πρώτο ματς της φάσης των «16».

Η Πόρτο έδειξε χαρακτήρα στον 8ο όμιλο, τερμάτισε στην 2η θέση, σε ισοβαθμία μ ετην Μπαρτσελόνα (12 βαθμούς), αφήνοντας πίσω τις Αντβέρπ και Σαχτάρ. Με 15 γκολ υπέρ και 8 κατά, έδειξε πως τα παιχνίδια της έχουν αρκετά τέρματα. Στο πρωτάθλημα δεν έκανε λάθος κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα, κερδίζοντας 2-0, ωστόσο η διαφορά από την πρώτη θέση είναι στους 7 βαθμούς.

Το μυαλό όλων είναι στα «αστέρια» και στο πως θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει Λονδίνου. Εντός έδρας μετράει 9-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί 5 γκολ σ’ αυτό το διάστημα (κανένα στα 5 πιο πρόσφατα). Τώρα αναμένεται να ζοριστεί περισσότερο, μιας και βρίσκει απέναντι της την Άρσεναλ, η οποία δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη ποικιλία από δωρεάν φρουτάκια στο ίντερνετ!



Το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα δε συνάντησε τρομερές δυσκολίες στον 2ο όμιλο. Είχε απολογισμό 4-1-1 (16-4 γκολ), χάνοντας μόνο από τη Λανς στη Γαλλία (2-1). Πέραν τούτου, προκαλεί τρόμο με τις επιδόσεις της το τελευταίο διάστημα. Στα 5 πιο πρόσφατα ματς (όλα αφορούν την Πρέμιερ Λιγκ) πέτυχε ισάριθμες νίκες, έχοντας «τρυπήσει» 21 φορές τα αντίπαλα δίχτυα (4,2 μέσο όρο). Σίγουρα η Πόρτο, δεν είναι ούτε Μπέρνλι, ούτε Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο και πάλι ξεκινάει από θέση ισχύος (στο 1.72 το διπλό) και κατά μεγάλο ποσοστό αυτή θα ορίσει που θα φτάσει το σκορ.

Δεκτό σε όποιον προτιμήσει το διπλό, ωστόσο προσωπικά θα πάω με τα πολλά τέρματα, περιμένοντας και την Πόρτο να εμφανιστεί δραστήρια στο επιθετικό σκέλος. Δεν αφήνεις στην απ’ έξω το 2.02 στο Over 2,5.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.