Βάζει πλώρη για το τρόπαιο η Νιγηρία, επαγγελματική νίκη για την Μπιλμπάο




Μπαίνουμε σε ένα γεμάτο τριήμερο με ντέρμπι και σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η σέντρα στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, όπου πλέον η Νιγηρία αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κούπα. Στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην έδρα της ανεβασμένης επί Τρινκιέρι, Ζαλγκίρις.

129. Νιγηρία – Ανγκόλα (19:00)

Εκκίνηση με το Κόπα Άφρικα το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία. Τέλος τα ψέματα για τη Νιγηρία αφού αποτελεί τη μοναδική σοβαρή ομάδα που έχει απομείνει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και οφείλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Δεν έθελξε με τις έως τώρα παρουσίες της, αλλά αποτελεί ιδιαίτερα κυνική και αποτελεσματική, στοιχεία που μπορούν να την φτάσουν στον στόχο της. Αρκετά συμπαθητική ομάδα η Ανγκόλα, αλλά γνωρίζει και η ίδια πως έως εδώ που έφτασε είναι παραπάνω από τις δυνατότητες της, η παρέα του Όσιμεν μπορεί να φτάσει σε καθαρή νίκη, ποντάρισμα στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ 2.25.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση N1 Casino Live 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!



5319. Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός (20:00)

Κάνουμε μια μικρή παρένθεση και οδηγούμαστε στην Ευρωλίγκα και στη δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, στη Λιθουανία κόντρα στη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Αταμάν αποτελεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο εκτός έδρας όσον αφορά την Ευρωλίγκα, δεν δείχνει την ίδια δυναμική σε σύγκριση με τα ματς του ΟΑΚΑ. Η Ζαλγκίρις είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη από τότε που ανέλαβε τις τύχες της, ο κόουτς Τρινκιέρι και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τη δεκάδα. Αξίζει να κυνηγήσουμε τους Λιθουανούς ώστε να έχουν τις περισσότερες ασίστ στο ματς, έχοντας 27 και 25 στα δύο πιο πρόσφατα, επιλογή του 1.98.

161. Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ (21:30)

Επανερχόμαστε στο ποδόσφαιρο και στρεφόμαστε στην Μπουντεσλίγκα. Χάιντενχαϊμ και Ντόρτμουντ αποτελούν δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η γηπεδούχος με στόχο την παραμονή, ενώ οι Βεστφαλοί θέλουν να ξαναμπούν στην κούρσα του τίτλου. Αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα η Ντόρτμουντ, ωστόσο η Χάιντενχαϊμ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων και εντός έδρας αποκτά σημαντική δυναμική. Σίγουρα μπορεί να βάλει προβλήματα στους φιλοξενούμενους, αξίζει ο συνδυασμός αμφίσκορου και Over 2,5 στο 1.70.

173. Στρασβούργο – Παρί ΣΖ (22:00)

Αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική η Παρί και από το 2-0 κόντρα στην Μπρεστ, παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Βέβαια αυτό δεν την κούνησε από την κορυφή, αφού έχει διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση. Απόψε καλείται να βρει αντίδραση, αλλά ομολογουμένως έχει δύσκολο έργο. Το Στρασβούργο έχει πιάσει φόρμα και ρυθμό, είναι αήττητο για οκτώ σερί επίσημα ματς, ενώ εντός έδρας μετράει δύο διαδοχικές νίκες. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από την παρέα του Εμπαμπέ αλλά σίγουρα μπορεί να απειλήσει την ευάλωτη άμυνα των Παριζιάνων, συνεπώς καταλήγουμε στο αμφίσκορο του 1.75.

174. Μπιλμπάο – Μαγιόρκα (22:00)

Κλείνουμε με Ισπανία και το ματς που ανοίγει την αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Μπιλμπάο με τον εξαιρετικό κόουτς Βαλβέρδε στον πάγκο της, δείχνει σοβαρή και μπορεί να πρωταγωνιστήσει μέχρι το φινάλε της σεζόν, κατακτώντας ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεγάλο όπλο σε αυτή την πορεία της, η δυνατή έδρα και η έντονη υποστήριξη από το ένθερμο κοινό της. Σκληρό καρύδι από την άλλη, η Μαγιόρκα που ωστόσο εκτός έδρας αποδυναμώνεται. Αμφότερες μεσοβδόμαδα έχουν ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτός είναι ένας λόγος που σε συνδυασμό με την αμυντικογενή συμπεριφορά της Μαγιόρκα, περιμένουμε κλειστό ματς, πάμε στον συνδυασμό του άσου με το Under 4,5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.