Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε ξαφνικά ο Διοικητής του ΑΤ Κορυδαλλού




Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, για τον θάνατο του Γιώργου Καβούρη, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού:

“Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για την απροσδόκητη, ξαφνική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου-μέλους μας, Καβούρη Γεωργίου, ο οποίος τελευταία υπηρετούσε ως Διοικητής στο Α.Τ Κορυδαλλού και κατά την διάρκεια του υπηρεσιακού του βίου σε πολλές υπηρεσίες του ευρύτερου Πειραιά.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας συνάδελφος με χαμόγελο, καλοσύνη, χαμηλών τόνων και ευγενής. Χαρακτηριστικά που θα λείψουν και πάντα έτσι θα τον θυμόμαστε! Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του, στην οικογένεια και τους οικείους του και ευχόμαστε την εξ’ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν την απώλεια.
Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου Καβούρη Γεώργιου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31-1- 2024 και ώρα 13:00, στον Iερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού. Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάπαυση φίλε Γιώργο !”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.