Άγιος Βαλεντίνος με διάθεση για… σπίτι!




Είτε συμπαθείς είτε όχι τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σίγουρα μια μέρα που προσφέρεται για μια ενδιαφέρουσα έξοδο με το ταίρι σου ή μια ωραία μέρα να μείνεις και να χαλαρώσεις στο σπίτι.

Οι προτάσεις για αυτή την ημέρα αφορούν δώρα με λουλούδια, κοσμήματα και γλυκά και πολλά άλλα ακόμη ρομαντικά δώρα… Μπορείς πάντα όμως να κάνεις τη διαφορά, επιλέγοντας ένα δώρο που θα διαλέξεις μεν με αγάπη, δεν θα ανήκει όμως στις συνηθισμένες επιλογές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα κάνει τους αγαπημένους σου σίγουρα να χαμογελάσουν!

Φέτος η ημέρα των ερωτευμένων είναι Τετάρτη, οπότε μπορείς να οργανώσεις μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, με απλές κινήσεις που θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα για να διώξεις την κούραση και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Για αρχή δεν χρειάζεται να μαγειρέψεις. Μπορείς να στρώσεις ένα όμορφο τραπέζι και να παραγγείλεις το αγαπημένο σας φαγητό, ώστε να μη χρειαστεί να κουραστείς στην κουζίνα και να κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνεις κάθε μέρα (ναι θα γλιτώσεις και το πλύσιμο των πιάτων ?)
1ο Βήμα
Στρώσε ένα όμορφο τραπεζομάντηλο στο τραπέζι που τρώτε κάθε μέρα ή ακόμα και στο coffee table του καθιστικού. Διακόσμησε το τραπέζι σου με αρωματικά κεριά, κηροπήγια και ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, τοποθέτησε τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα όμορφα παρουσιασμένα και απόλαυσε το δείπνο μαζί με το ταίρι σου σαν να είσαστε στο καλύτερο εστιατόριο!
2ο Βήμα
Πρόσφερε ένα δώρο που θα αποτυπώσει την αγάπη σου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ακριβό εκτός κι αν εσύ το προτιμάς έτσι. Η μέρα αυτή προσφέρεται για απλές, συμβολικές κινήσεις αγάπης και φροντίδας, που μπορούν να πλαισιωθούν όμορφα με επιλογές που θα δείχνουν τη διάθεσή σου να φροντίσεις το άλλο σου μισό.



Βρες στο Spitishop πολλές επιλογές με ξεχωριστά δώρα για γυναίκες, όπως μια μπιζουτιέρα για τα αγαπημένα της κοσμήματα, έναν καθρέφτη μακιγιάζ με φως, μια όμορφη κορνίζα, μια τσάντα φαγητού για το γραφείο σε συνδυασμό με ένα σετ από θερμός καθώς και πολλά ακόμα πρωτότυπα δώρα αγάπης που θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ρομαντική διάθεση. Επίσης θα βρεις και μεγάλη γκάμα από ιδιαίτερα δώρα για άντρες, όπως ένα διακοσμητικό φωτιστικό από αγαπημένους ήρωες της MARVEL, σετ από αρωματικά χώρου με υπέροχα αρώματα, ένα παγούρι θερμός για το γυμναστήριο και ένα ποτήρι θερμός για τη δουλειά του ή ακόμα και ένα ζευγάρι παντόφλες χουχουλιάρικες που θα του προσφέρουν την απαραίτητη άνεση μέσα στο σπίτι.

Αν ωστόσο αναζητάς πρωτότυπα δώρα για ζευγάρια ώστε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σου προτείνουμε να επιλέξεις και για τους δυο σας σετ πιτζάμες, μπουρνούζια στα ίδια χρώματα ή ακόμα και θερμός με ίδια χρώματα και σχέδια για να τα παίρνετε μαζί σας στις βόλτες σας ή ακόμα και στο γυμναστήριο ή στη δουλειά σας. Έτσι θα δείξεις με μοναδικό τρόπο την αγάπη και τον ερωτά σου προς το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Μη σταθείς όμως μόνο σε αυτά… Στόλισε το υπνοδωμάτιο σας με ένα διακοσμητικό led φωτιστικό που σχηματίζει τη λέξη “love” και τοποθέτησε στο κρεβάτι σας μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια καρδούλες για να δημιουργήσεις μια ανεπανάληπτη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Αναζήτησε τα αγαπημένα σου δωράκια στο Spitishop και ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα και ψαγμένα δώρα Αγίου Βαλεντίνου που θα σε ενθουσιάσουν!

3ο Βήμα

Χαλαρώστε με μια ζεστή αγκαλιά στον καναπέ τυλιγμένοι με την αγαπημένη σας κουβέρτα καναπέ και απολαύστε το ποτό σας, μοιραστείτε τις σκέψεις σας, κάντε μαζί σχέδια και όνειρα, βάλτε στόχους για ταξίδια και όμορφες στιγμές ή απλά δείτε μια αγαπημένη ταινία ή μια αγαπημένη σειρά.

Ότι κι αν κάνεις, σου ευχόμαστε να περάσεις όμορφα με πολλή πολλή αγάπη στη ζωή σου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.