Παράδοση το θέαμα στο Λονδίνο, μπάσιμο των «νερατζούρι» στη Νάπολη




Με τον καιρό να αγριεύει στην Ευρώπη, το σημερινό κουπόνι προσφέρει «πληθώρα» επιλογών. Στη Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον υπολογίσιμο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Βόλο.

Με δυνατές «μάχες» συνοδεύεται το πρόγραμμα σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και Νάπολι – Ίντερ.

Δες εδώ: Το πιο αναλυτικό κουπονι στοιχηματος

452. Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας (16.00)



Η Γουέστ Χαμ έχει ουσία εσχάτως και πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Την Πέμπτη, με αλλαγές, κέρδισε 1-0 την Μπάτσκα Τόπολα και «κλείδωσε» την πρόκριση στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ προηγήθηκε το διπλό επί της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την οποία φέρνει 12 διαδοχικά G/G. Μάλιστα, σημειώθηκαν μίνιμουμ τρία γκολ στα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Επομένως, βάσει παράδοσης και πρόσφατης αγωνιστικής συμπεριφοράς, έχει τύχη το Over 2,5 του 1.95.

530. Νάπολι – Ίντερ (21.45)

Η Νάπολι καλείται να διαχειριστεί το απαιτητικό πρόγραμμα. Προέρχεται από ήττα με 4-2 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, λίγες ημέρες μετά το διπλό επί της Αταλάντα στο πρωτάθλημα. Απόψε οι πρωταθλητές φιλοξενούν την επικρατέστερη ομάδα για τη διαδοχή, την Ίντερ, η οποία διαθέτει περισσότερο βάθος στο ρόστερ. Οι «παρτενοπέι» αμυντικά δεν θυμίζουν στο παραμικρό την περσινή ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, οπότε πάμε στο διπλό του 2.47.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.