10 Αθλητικές Υποτροφίες Στίβου, από τον ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ




Ο σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού (Στίβου) «Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ανακοινώνει την προκήρυξη 10 ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ σε 10 μαθητές Γυμνασίου , οι οποίοι θα επιλεγούν μετά από αθλητικές μετρήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου.

Ο ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ πρωτοπόρος σε θέματα άθλησης και κοινωνικής προσφοράς , έχει πετύχει να ωθήσει εκατοντάδες παιδιά στην ενασχόλησή τους με το άθλημα του Στίβου, να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ‘’φυτώριο’’ αθλητών και να καμαρώσει τους αθλητές του στα ψηλότερα σκαλοπάτια επιτυχιών.

Στόχος του Προγράμματος Υποτροφιών είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρο το Στίβου , η στήριξη νέων παιδιών που διαθέτουν ιδιαίτερες αθλητικές ικανότητες και τέλος η προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Τα νέα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Ετήσιων Υποτροφιών του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ για το έτος 2023-2024 , θα πρέπει να επικοινωνήσουν (μέσω των Κηδεμόνων τους) με τον Υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Πίτσα Γιάννη , στο τηλέφωνο 6970886233 ώστε να προγραμματίσουν το ραντεβού για τον αθλητικό έλεγχο , ο οποίος θα πραγματοποιείται Καθημερινά 18:30-19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, έως και την 30η Νοεμβρίου 2023.

Οι δικαιούχοι των 10 Υποτροφιών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μετά το πέρας των αθλητικών ελέγχων.



Όσα παιδιά περάσουν την διαδικασία αλλά δεν επιλεγούν , αυτόματα θα αποκτήσουν το δικαίωμα για 1 μήνα ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων στο Προ-αγωνιστικό Τμήμα του συλλόγου.


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.