Μαθητές του Αλίμου έχετε ταλέντο στη σκηνή;




Αν σε μαγεύει ο χώρος του μιούζικαλ… Αν ασχολείσαι με χορό ή υποκριτική ή τραγούδι… Αν ψάχνεις την κατάλληλη ομάδα για να κάνεις νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα.. Αν αναζητάς τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε οδηγήσουν εκεί που ονειρεύεσαι..

Η Ένωση Γονέων Αλίμου σε συνεργασία με τις Δυτικές Πινελιές και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου αναζητά εφήβους 12-17 ετών με ικανότητα στην υποκριτική, στο χορό και στο τραγούδι για το ανέβασμα παράστασης μιούζικαλ η οποία θα λάβει μέρος στο Εφηβικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ένωση Αλίμου τον Απρίλιο του 2024.

Η συμμετοχή στα μαθήματα-πρόβες είναι δωρεάν.

Η ημερομηνία και η ώρα της ακρόασης είναι:



Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 16:30-19:30 στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

Οι υποψήφιοι θα δοκιμαστούν σε ένα μονόλογο, τραγούδι ή χορευτικό. Η αξιολόγηση των ακροάσεων θα γίνει από τον Αντώνη Χανιώτη (Μουσικός Α’βάθμιας Εκπ., σκηνοθέτης, Καλλιτεχνικός διευθυντής 1ου & 2ου Πανελλήνιου Εφηβικού Φεστιβάλ Μιούζικαλ, Καλλιτεχνικός διευθυντής 1ου Πολυθεματικού Φεστιβάλ «Πλουραλισμός στη ζωή-Νέοι δημιουργοί», Δημιουργός πρωτότυπου βραβευμένου μιούζικαλ «Λευκό Τριαντάφυλλο» και την Δώρα Μπαρουτάκη (Θεατρολόγος). Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την επιλογή τους τηλεφωνικά δύο ημέρες κατόπιν των ακροάσεων. Πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες: Ραμόνα Σάντος (Πρόεδρος ΔΣ) 6948937202

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ
Βρες ένα μέρος να ξεκινήσεις το όνειρο…Μάθε πως να φτάσεις από την αρχή στο τέλος…Μπες μέσα και παρουσίασε τον καλύτερο εαυτό σου… Ένας ρόλος ίσως ανήκει και σε σένα…
Μπες μέσα και σκέψου πως ήρθε η στιγμή να παίξεις για άλλους ανθρώπους… Για εκείνους που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που ονειρεύτηκες!

Η Ένωση Γονέων Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα +pushakomi… (έχει κι άλλο) και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, αναζητάει εφήβους ηλικίας 13-17 ετών με ικανότητα στην δραματοποίηση, την κίνηση και το τραγούδι για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης η οποία θα λάβει μέρος στο Εφηβικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ένωση Αλίμου τον Απρίλιο του 2024.

Η συμμετοχή στα μαθήματα-πρόβες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι ημερομηνίες και η ώρα ακρόασης ορίζονται το:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 16:30 στην αίθουσα του ΘΟΠΑΑ την Λυσικράτους & Άρεως.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι κάθε Σάββατο και ώρα 16:00-18:30, η τελική τοποθεσία για τις πρόβες θα αποφασιστεί με τους μαθητές που θα συμμετέχουν.

Οι υποψήφιοι θα «δοκιμαστούν» σε έναν μονόλογο, ποιήμα ή αφήγηση ιστορίας και εάν επιθυμούν και σε ένα ελληνικό τραγούδι της επιλογής τους. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί παιχνίδια γνωριμίας θεατρικών αυτοσχεδιασμών, κίνησης και χορού.

Η αξιολόγηση των ακροάσεων θα γίνει από την Μάρθα Ρούτσου (θεατρολόγος-σκηνοθέτης) και την Ιουλία Σουλοπούλου (χορογράφος). Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την επιλογή τους τηλεφωνικά δυο ημέρες κατόπιν των ακροάσεων. Πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες: Ραμόνα Σάντος (Πρόεδρος ΔΣ) 6948937202

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.