Η θέση του Παπατριανταφύλλου για τον δεύτερο γύρο στον Άγιο Δημήτριο




Ανακοίνωση του Γιώργου Παπατριανταφύλλου επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” για τον δεύτερο γύρο των εκλογών:

“Η δημοτική παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, αγωνιζόμενη με πίστη στα ιδανικά και τις αξίες των ανθρώπων της αλλά και με σεβασμό, αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πολιτών και την άνοδο της ποιότητας ζωής της καθημερινότητας στην πόλη μας, δηλώνει την επίσημη θέση της για τον 2ο γύρο των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Πιστεύουμε πως οι πολίτες στην πόλη μας είναι και πρέπει ανεμπόδιστα και χωρίς καθοδηγητικές γραμμές τις οποίες δεν έχουν ανάγκη, να επιλέξουν το πρόσωπο το οποίο διαθέτει τις αξίες και τις δεξιότητες για την πρόοδο της πόλης μας.

Η δημοτική μας παράταξη, Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, επέδειξε αγωνιστικότητα, συνέπεια, έργο και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.



Χωρίς στήριξη από κανένα κόμμα, κάτι το οποίο αντιβαίνει στην ιδρυτική μας πράξη καθώς πιστεύουμε πως η πόλη μας ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να έχει ως κύριο διοικητικό σκοπό τη χάραξη οργανωμένων, ρεαλιστικών και εφικτών σχεδίων αναπλάσεων και όχι εξαρτήσεων από κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς εχθρότητα αλλά με ενωτικό πνεύμα, χωρίς προσωποκεντρικές ανούσιες αντιπαραθέσεις, πάλεψε και στάθηκε όρθια, υπερήφανη με μόνο σύμμαχο τον λαό, τους υπέροχους πολίτες του Αγίου Δημητρίου οι οποίοι αγκάλιασαν τις ιδέες της, την ακεραιότητα, τη συνέπεια, το αγωνιστικό της πνεύμα.

Αυτό το οποίο οραματιστήκαμε, είναι μία πόλη Αγάπης, αλληλεγγύης, σεβασμού των ανθρώπων, με σωστές υποδομές και πάνω από όλα την πρόοδο της ζωής μας, την ποιότητα της καθημερινότητας. Με τα μάτια της ψυχής μας, “είδαμε”, ανθρώπους γελαστούς, οικογένειες ευτυχισμένες, ηλικιωμένους με εμάς δίπλα τους να τους φροντίζουμε, “είδαμε” φώς στην πόλη μας, καθαρές γειτονιές, πράσινο, μία διοίκηση αισιόδοξων ανθρώπων οι οποίοι θα έσκυβαν με προσοχή πάνω από τα προβλήματα της πόλης και θα κοίταζαν με σεβασμό μέσα στα μάτια τους ανθρώπους.

“Είδαμε” τη συνεργασία μας με τους εργαζόμενους της πόλης μας να είναι αγαστή και αποτελεσματική παλεύοντας για τα δικαιώματα τους και τις συνθήκες εργασίας τους. “Είδαμε” ένα αποτελεσματικό και οργανωμένο μοντέλο διοίκησης με στόχους ρεαλιστικούς και εφικτούς.

Πιστέψαμε και πιστεύουμε με δύναμη πως η πραγματική αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο με την ομάδα μας και τον επικεφαλής Γιώργο Παπατριανταφύλλου.

Οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου δια της ψήφου τους πρόσφεραν ένα πολύ υψηλό ποσοστό στη δημοτική παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, δίνοντας της την ευκαιρία να έχει μία ισχυρή φωνή στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Θα τιμήσουμε αυτή την εντολή του λαού μας και θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, με προτάσεις, παρεμβάσεις, κοινωνικό έργο και ασταμάτητη προσπάθεια για την ποιότητα της ζωής μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες του Αγίου Δημητρίου για την ύψιστη τιμή την οποία μας έκαναν και δίνουμε υπόσχεση για συνέχιση του έργου μας μη διακρίνοντας τους συμπολίτες μας αλλά θεωρώντας τους όλους ίσους.

Σας Αγαπάμε με πάθος και ειλικρίνεια.

Στις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, στον επαναληπτικό γύρο μεταξύ των 2 υποψηφίων, της δημάρχου κας Μαρίας Ανδρούτσου και του κου Στέλιου Μαμαλάκη η θέση μας είναι πως ο λαός του Αγίου Δημητρίου θα πρέπει να ψηφίσει ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Θεωρούμε πως οι συμπολίτες μας θα πρέπει να εκτιμήσουν στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των υποψηφίων, τα οποία και είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του έργου που θα ακολουθήσει.

Με κριτήριο τη δημοκρατική πορεία, τις απόψεις, τις αντιλήψεις και τη στάση στις δημοκρατικές διαδικασίες των υποψηφίων ο λαός να επιλέξει τη λύση που θεωρεί πιό κατάλληλη.

Ψήφος με την Καρδιά σας, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.