Γλυφάδα: Βασανίζουν γατάκι και το “διαφημίζουν” στο instagram (VIDEO)




Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο instagram που δείχνει ένα νεαρό να στρίβει το πόδι σε αδέσποτο γατάκι και στη συνέχεια να το πετάει πάνω σε μία κοπέλα. Το περαστικό συνέβη στη Γλυφάδα και όπως αναφέρουν τα σχόλια στην ομάδα ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ, έχουν σταλεί τα στοιχεία της κοπέλας που το ανέβασε στο instagram, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

“Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;

O ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΣΤΟ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ) ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑΡΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.